Sukladno objavljenom Natječaju za upis pristupnika na redoviti i izvanredni preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera (dalje u tekstu PSSIT) u ak. 2022./23. godini i Dopunskim propozicijama za provođenje razredbenog postupka za upis pristupnika na redoviti i izvanredni PSSIT u ak. 2022./23. godini, a na osnovu broja pristiglih prijava pristupnika za upis na redoviti i izvanredni PSSIT, Povjerenstvo za provođenje razredbenog postupka, utvrđuje sljedeće:

I.

Razredbeni postupak za upis pristupnika na redoviti i izvanredni PSSIT u ak. 2022./23. godini, održati će se u četvrtak, 8. rujna 2022. godine s početkom u 7.45 sati na Kineziološkom fakultetu Horvaćanski zavoj 15, Zagreb, za niže navedene smjerove:

I. ZA UPIS NA REDOVITI PSSIT

    1. Sportska rekreacija

 

II. ZA UPIS NA IZVANREDNI PSSIT

 1. Kondicijska priprema sportaša
 2. Fitnes
 3. Sportska rekreacija
 4. Razni sportovi:
 1. Biciklizam
 2. Kickboxing
 3. Konjički sport
 4. Košarka
 5. Nogomet
 6. Ples
 7. Odbojka
 8. Tenis

II.

Na razredbeni postupak pristupnici su dužni ponijeti sa sobom  osobnu iskaznicu (strani državljani putovnicu), ručnik, kupaći kostim ili gaćice, gumenu ili silikonsku kapu za bazen i po potrebi sušilo za kosu te majicu kratkih rukava (bijelu) i kratke plave hlačice muški /djevojke crne tajice. Odjevni predmeti trebaju biti bez vidljivih oznaka.

Popis obavijesti