Obavijesti
  1. Prijave za razredbeni ispit za upis pristupnika na integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Kineziologija održat će se samo za pristupnike strane državljane na kojoj rang listi je ostalo 4 nepopunjena upisna mjesta. Navedeni pristupnici obvezni su izvršiti prijavu na studij elektronički, putem Nacionalnog informacijskog sustavu prijava na visoka učilišta i Kineziološkom fakultetu u predviđenom vremenu.

Razredbeni ispit u jesenskom roku za sve prijavljene pristupnike strane državljane za upis na integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Kineziologija održat će se u srijedu, 8. rujna 2022. godine.

  1. Razredbeni ispit za upis pristupnika na preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera u jesenskom roku održat će se za slijedeće smjerove:
  1. Redoviti studij:
  1. Sportska rekreacija – 6 slobodnih mjesta
  1. Izvanredni studij:
  1. Fitnes – 26 slobodnih mjesta
  2. Kondicijska priprema sportaša – 47 slobodnih mjesta
  3. Sportska rekreacija – 28 slobodnih mjesta
  4. Razni sportovi 120 slobodnih mjesta

Svi pristupnici koji su stekli pravo upisa na studij: Kineziologije, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni ili Izobrazbe trenera, preddiplomski stručni u akademsku 2022./23. godini, mogu obaviti upis na studij u Studentskoj referadi Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Horvaćanski zavoj 15,  Zagreb.

Sukladno navedenom molimo sve pristupnike da se pridržavaju rasporeda upisa i da dođu na Fakultet u točno navedeno vrijeme. Isto tako, molimo pristupnike da ponesu kemijsku olovku za osobnu upotrebu.
 

TOČAN RASPORED UPISA KOJEG SE TREBATE PRIDRŽAVATI, KAO I SVE OSTALE POTREBNE INFORMACIJE MOŽETE VIDJETI OVDJE.

Obrazac Matičnog listaPDF-u

Primjer uplatnice za troškove upisa možete vidjeti OVDJE.