Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

KORISNI LINKOVI

Studijski centar za izobrazbu trenera
Studijski centar za izobrazbu trenera


Studijski centar za izobrazbu trenera

erasmus

Obavijesti
Odluka o ukidanju indeksa

Na 6. redovitoj sjednici Fakultetskog vijeća održanoj 10. lipnja o. g. usvojena je Odluka o ukidanju indeksa kao službene studentske isprave na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

 

 

Povijest sporta - upute za polaganje...

Poštovane studentice i studenti, 

temeljem brojnih upita o provedbi ispita iz predmeta Povijest sporta i Povijest tjelovježbe i sporta na redovitom i izvanrednom stručnom studiju za izobrazbu trenera (SCIT i RSCIT) donosimo upute kako pristupiti ispitu iz navedenih predmeta. Iako je 16. travnja objavljena Odluka prema kojoj je razvidno kako će se ispiti održavati prema objavljenim ispitnim rokovima ali...

Sukladno odluci Fakultetskog vijeća Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu o

d 14. travnja 2020. g. o načinu provođenja polaganja ispita i ostalih načina vrednovanja ishoda učenja u ljetnom semestru akademske 2019/20. godine na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, ispiti na predmetu Kvantitativne metode i predmetu Osnove statistike i kineziometrije provodit će se na sljedeći način:

  1. Ispiti pred povjerenstvom (komisijski ispiti) do daljnjeg se neće održavati.
  2. Ispitni rokovi iz ožujka i travnja 2020 g. neće se zaključavati do kraja lipnja.
  3. Studenti koji su putem Studomata prijavili polaganje ispita iz predmeta Kvantitativne metode i Osnove statistike i kineziometrije za ispitni rok u ožujku i travnju te studenti koji na ispite izlaze putem prijavnice, a ranije su položili pismeni dio ispita, mogu polagati usmeni dio ispita online putem Microsoft Teams-a utorkom (počevši od 28.4.2020.g) u vremenu od 9.00 do 10.30 sati na sljedeći način:
    • Prijaviti ispit putem e-maila na adresu drazan.dizdar@kif.hr najkasnije 24 sata od održavanja ispita.
    • Ispit će se održati samo ako su u online ispit istovremeno uključena najmanje dva studenta.
    • Na početku usmenog ispita student je dužan identificirati se sa važećom ispravom, a tijekom trajanja usmenog ispita treba imati uključenu kameru.
  4. Pismeni dio ispita do održavati će se na Kineziološkom fakultetu prema objavljenom rasporedu ispitnih rokova (počevši od 5.2020. g.) na način na koji to bude propisano, a o čemu ćemo vas naknadno izvijestiti. Ako se od navedenog datuma ispit neće moći održavati u prostorima Kineziološkog fakulteta, o načinu prijave i provedbe online pismenog dijela ispita biti će te naknadno obavješteni.

Prof. dr. sc. Dražan Dizdar

Tijekom jučerašnjeg dana ISVU je izdao nove verzije nekoliko programskih modula i time proširili programsku podršku funkcionalnostima:

- automatizirano slanje obavijesti korisnicima

Automatizirano slanje obavijesti korisnicima služi kako bi razni korisnici sustava (studenti, nastavnici i ISVU koordinatori) bili obaviješteni u trenutku kada se neki njima bitan podatak evidentira u sustavu. Studentima to npr. može biti evidencija ocjene ili promjena obavijesti uz ispitni rok, nastavnicima evidencija termina ispita, koordinatorima promjena ključnih postavki sustava.

Za upis nove generacije pristupnika na izvanredni Specijalistički diplomski stručni studij za izobrazbu trenera u ak. 2016./17. godinu prijavljeno je ukupno 34 kandidata kako slijedi:

1. Fitnes – 1 kandidat

2. Sportska rekreacija – 4 kandidata

3. Kondicijska priprema sportaša – 13 kandidata

4. Nogomet – 5 kandidata

5. Karate – 1 kandidat

6. Klizanje – 1 kandidat

7. Košarka – 2 kandidata

8. Atletika – 2 kandidata

9. Plivanje – 1 kandidat

10. Streljaštvo – 1 kandidat

11. Orijentacijsko trčanje – 1 kandidat

12. Boks – 1 kandidat

13. Sinkronizirano plivanje - 1 kandidat

S obzirom na pristigli broj prijava i važeće upisne kriterije u ak. 2016./17. godinu za sada se otvaraju niže navedeni studijski smjerovi i studijska sportska usmjerenja:

1. Kondicijska priprema sportaša

2. Nogomet

3. Karate

Upis na studij u prvom upisnom roku za navedena tri studijska smjera i studijska sportska usmjerenja obavit će se  5. i 6. prosinca 2016. godine u vremenu od 10.00 do 13.00 sati u Studentskoj službi Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Horvaćanski zavoj 15.

Više informacija o dokumentaciji koja je potrebna za upis te načinima plaćanja školarine možete vidjeti OVDJE.

Za sve studijske smjerove i studijska sportska usmjerenja rok prijava za upis na studij produžava se do 15. prosinca 2016. godine. Po završetku navedenog roka nadležna tijela Fakulteta odrediti će, sukladno broju prijava, koji će se još studijski smjerovi i studijska sportska usmjerenja na SDSSIT otvoriti u ak.2016./17. godini, s tim da će se upis pristupnika na studij u drugom upisnom roku obaviti tijekom siječnja 2017. godine.

 

Popis obavijesti
Repozitorij