Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

U skladu sa Strategijom cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijera u Republici Hrvatskoj 2016-2020 godine, na Kineziološkom fakultetu je u srpnju 2018 g. osnovano Povjerenstvo za karijerno savjetovanje.

Poslovi i zadaće Povjerenstva za karijerno savjetovanje su podržavanje studentskih inicijativa, organizacija karijernih događanja, povezivanje i suradnja s poslodavcima i alumnijima, podrška i organizacija stručne prakse, informiranje o prilikama, studentska savjetovanja i podrška tijekom studija, planiranje i razvoj karijera te organizacija edukativnih radionica.

Na ovim se stranicama sadašnji i završeni studenti mogu informirati o ponudi stručnih studentskih poslova vezanih uz područje kineziologije i sporta. Cilj je potaknuti studente na dodatni rad i usavršavanje u struci kako bi poboljšali svoja znanja i vještine.


Obavijesti

Gimnastički klub "Filip Kok-Fićo" iz Duge Rese objavio je natječaj za studentski posao za rad s djecom. Detaljnije pogledajte ovdje.

Aquapark Istralandia sa sjedištem Brtonigli, Istra objavljuje ponude za  studentski posao animatora i bazenskog čuvara (spasioca). Natječaj je otvoren do 15.4.2019.

Repozitorij
Repozitorij je prazan