Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

U skladu sa Strategijom cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijera u Republici Hrvatskoj 2016-2020 godine, na Kineziološkom fakultetu je u srpnju 2018. g. osnovano Povjerenstvo za karijerno savjetovanje.

Poslovi i zadaće Povjerenstva za karijerno savjetovanje su podržavanje studentskih inicijativa, organizacija karijernih događanja, povezivanje i suradnja s poslodavcima i alumnijima, podrška i organizacija stručne prakse, informiranje o prilikama, studentska savjetovanja i podrška tijekom studija, planiranje i razvoj karijera te organizacija edukativnih radionica.

Na ovim se stranicama sadašnji i završeni studenti mogu informirati o ponudi stručnih studentskih poslova vezanih uz područje kineziologije i sporta. Cilj je potaknuti studente na dodatni rad i usavršavanje u struci kako bi poboljšali svoja znanja i vještine.


Obavijesti

Unatoč trenutnoj epidemiološkoj slici mi razvijamo naše planove za ljeto i pripremamo se za sezonu. S tim tražimo i mlade, ambiciozne ljude koji bi htjeli postati dio našeg animacijskog tima i time pružiti svoja iskustva i znanje u animaciji i obrazovanju djece i mladih iz cijele Europe. Žile kucavice našeg tima su sportski animatori koji svojim znanjima i djelovanjem na području sporta dodatno uveseljavaju i obrazuju naše polaznike.

Tražimo sportske animatore kako bi Vi postali dio našeg tima?

Ukoliko Vas zanima više informacije o nama možete pronaći na web
stranici: https://eklata.com/
Također, možete nas kontaktirari i na broj 099 796 6465 ili putem resume@eklata.com.
 

Institut Educa

U tijeku je provođenja projekta "Put prema karijeri" koji je osmišljen za karijerno usmjeravanje studenata. Do kraja travnja ove godine pružamo studentima besplatno karijerno testiranje putem globalne platforme Harrison Assessments.

Informacije možete pronaći na web stranici instituta : https://institut-educa.hr/, te na društvenim mrežama 

 https://www.facebook.com/Institut-Educa-106406381503236

https://www.instagram.com/instituteduca_/

 

 

 

OGLAS ZA POSAO

 

Skidajkile centar traži trenera za rad u popodnevnim satima preko tjedna, subotom ujutro. Opcije rada: na puno radno vrijeme, pola radnog vremena ili dogovor po danima.

 

Mjesto rada: Prečko

 

Stručna sprema: apsolventice kineziologije

Javiti nam se možete putem maila info@skidajkile.hr

Repozitorij
Repozitorij je prazan