Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

KORISNI LINKOVI

Studijski centar za izobrazbu trenera
Studijski centar za izobrazbu trenera
Studijski centar za izobrazbu trenera


Studijski centar za izobrazbu trenera

erasmus

Povijest sporta - upute za polaganje...

Poštovane studentice i studenti, 

temeljem brojnih upita o provedbi ispita iz predmeta Povijest sporta i Povijest tjelovježbe i sporta na redovitom i izvanrednom stručnom studiju za izobrazbu trenera (SCIT i RSCIT) donosimo upute kako pristupiti ispitu iz navedenih predmeta. Iako je 16. travnja objavljena Odluka prema kojoj je razvidno kako će se ispiti održavati prema objavljenim ispitnim rokovima ali...

...u on-line varijanti, zbog velikog interesa za dodatnim pojašnjenjem donosimo Vam informacije vezano za ispite iz predmeta Povijest sporta i Povijest tjelovježbe i sporta.

Studenti koji ispit prijavljuju putem studomata

Studenti se mogu prijaviti na neki od nadolazećih ispitnih rokova nakon čega će dobiti detaljne upute o polaganju ispita kroz Microsoft teams grupu koja se sastoji od svih studenata koji su prijavljeni na ispitni rok. Podsjećamo još jednom na odredbe Pravilnika o studiranju kako je ispit potrebno prijaviti najmanje tri dana prije samoga roka, odnosno odjaviti dva dana prije ispitnog roka.

Studenti koji ispit prijavljuju putem prijavnice

Ispit za ovu grupaciju studenata će biti organiziran u dva navrata tijekom mjeseca lipnja i jednom tijekom mjeseca srpnja i to prema sljedećoj tablici:

DATUM ISPITA

PRIJAVA PUTEM MAILA

TERMIN ODRŽAVANJA ISPITA

10. lipnja 2020.

do 8. lipnja 2020.

10:00 sati

24. lipnja 2020.

do 22. lipnja 2020.

10:00 sati

6. srpnja 2020.

do 3. srpnja 2020.

10:00 sati

Za ispit je potrebno prijaviti se putem maila do datuma naznačenog u tablici. Mail je potrebno poslati na adresu dario.skegro@kif.unizg.hr

S poštovanjem

doc. dr. sc. Zrinko Čustonja

doc. dr. sc. Dario Škegro

Popis obavijesti
Natječaji
Repozitorij