Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za buduće studente: Kineziologije, integriranog prediplomskog i diplomskog sveučilišnog studija

Razredbeni postupak za upis na studij: Kineziologije, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij održat će se u srijedu, 30.6.2021. godine i u četvrtak, 1.7.2021. godine.

Započeti će na plivalištu SP Mladost, Jarunska 5 (preko puta Fakulteta) link na google map, gdje pristupnici trebaju doći prema utvrđenom rasporedu, i to:

Srijeda, 30.6.2021. u 8:15:     Žene 1. grupa | Muški 1. grupa
Srijeda, 30.6.2021. u 9:15:     Žene 2. grupa | Muški 2. grupa

Četvrtak , 1.7.2021. u 8:15:     Žene 1. grupa | Muški 1. grupa
Četvrtak, 1.7.2021. u 9:15:     Žene 2. grupa | Muški 2. grupa

Popis kandidata za razredbeni postupak

Više informacija: Upute za pristupnike

VIRTUALNI DANI OTVORENIH VRATA...

Tradicionalni Dani otvorenih vrata Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ove su godine dostupni u virtualnom okruženju, u kojem vam otkrivamo zašto je Kineziološki fakultet jedan od najpoželjnijih fakulteta u Hrvatskoj! Svi zainteresirani pozvani su zaviriti u svijet u kojem se obrazuju naši profesori, treneri te vrhunski sportaši današnjice.  

Maturantima pružamo priliku da nas upoznaju kroz zanimljive filmove koji zainteresirane vode kroz razredbene ispite i otkrivaju zašto su programi našeg fakulteta u samom vrhu izbora studija.

U filmovima su prikazani zadaci koji kandidate mogu očekivati na razredbenim ispitima. Riječ je o motoričkim znanjima iz sportova s kojima su se susretali u dosadašnjem školovanju za studijski program integriranog sveučilišnog studija Kineziologija (IPDSSK) odnosno s postupcima prijave i sadržaja razredbenog ispita za stručne studije Izobrazbe trenera (PSSIT).