Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za buduće studente Poslijediplomskog doktrorskog studija kineziologije

Sukladno objavljenom natječaju za upis pristupnika na doktorski studij za stjecanje akademskog stupnja DOKTORA ZNANOSTI  iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja kineziologije u akad.2019./2020.godini Odbor za doktorski studij poziva pristupnike da prijave za upis predaju što ranije – preporučujemo do kraja svibnja 2019.

Zbog velikog broja kandidata i obveze održavanja intervjua s pristupnicima (koji je u jedno i eliminacijski kriterij) članovi Odbora za doktorski studij krenut će s održavanjem intervjua s pristupnicima u svibnju 2019.

S pristupnicima koji prijave predaju najkasnije do kraja svibnja 2019. godine intervju će biti održan do ljeta s mogućnošću ponude alternativnog termina intervjua, dok će pristupnicima koji predaju prijave u lipnju i srpnju biti ponuđen samo jedan termin – moguće i u rujnu 2019.

Detaljan natječaj možete pronaći na poveznici Natječaj.

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisuje natječaj za upis pristupnika na doktorski studij kineziologije za stjecanje akademskog stupnja DOKTORA ZNANOSTI  iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja kineziologije u ak. 2019./2020. godini. Cjeloviti tekst natječaja možete pronaći na poveznici.  

 

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisuje NATJEČAJ za upis pristupnika na doktorski studij kineziologije za stjecanje akademskog stupnja DOKTORA ZNANOSTI  iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja kineziologije u ak. 2017./2018. godini. Tekst natječaja možete pronaći ovdje.