Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Najave konferencija
11th INTERNATIONAL CONFERENCE ON...

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu suorganizator je i partner Fakultetu sportskih znanosti, Masarykovo sveučilište iz Brna, Češka u organizaciji i realizaciji znanstvene konferencije 11th INTERNATIONAL CONFERENCE ON KINANTHROPOLOGY "Sport and Quality of Life" koja će se održati od 29. studenog do 2. prosnica u Brnu. 

Više informacija o konferenciji može se pronaći na poveznici http://conference.fsps.muni.cz/

HEPA

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu domaćin je 13. godišnjeg sastanka i 8. konferencije HEPA Europe (European network for the promotion of health-enhancing physical activity) koji će se održati od 15. do 17. studenog 2017. godine u Zagrebu. HEPA Europe je organizacija osnovana od Svjetske zdravstvene organizacije i okuplja vodeće europske znanstvenike i stručnjake iz područja tjelesne aktivnosti i zdravlja. Cilj  je okupiti vodeće europske i svjetske znanstvenike i stručnjake iz područja tjelesne aktivnosti i zdravlja kako bi se predstavila najnovija znanstvena dostignuća i najbolji primjeri iz prakse promocije tjelesne aktivnosti. U okviru konferencije (15. i 16. 11. 2017.) bit će održano pet plenarnih predavanja, sastanak HEPA-inih radnih grupa te će se radovi sudionika predstaviti kroz usmene i poster sesije. U okviru godišnjeg HEPA sastanka, raspravljat će se o aktualnim temama iz područja promocije tjelesne aktivnosti, analizirati realizirane aktivnosti iz prethodnih godina te glasanjem odlučiti o narednim aktivnostima

Glavna je tema konferencije. Modern approaches to physical activity promotion and measurement.

Detaljno o konferencija možete pronaći na poveznici: http://hepaeurope2017.com/

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu pod pokroviteljstvom Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti organizira 8. međunarodnu znanstvenu konferenciju o kineziologiji, koja će biti održana u Opatiji u terminu 10.-14.05.2017. godine. 

Ovoga puta konferencija slavi 20-tu obljetnicu održavanja što je prilika da se napravi osvrt na razvoj i poziciju kineziologije i postave novi ciljevi za budućnost.

Detaljno o konferencija možete pronaći na poveznici: http://www.kif.unizg.hr/conference.kinesiology