Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za studente doktorskog studija kineziologije

U dokumentu RANG LISTA možete pronaći rang listu kandidata po raspisanom natječaju za upis pristupnika na poslijediplomski doktorski studij za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti iz područja društvenih znanosti, polja kineziologije u ak. 2023./24. god.  

Odbor za doktorski studij je navedenu rang listu kandidata, koja je objavljena na mrežnim stranicama Fakulteta (pod Doktorski studij), prihvatio na elektroničkoj sjednici kojA je održana od 26.-28. rujna 2023.

Pristupnici koji imaju prigovor na rang listu mogu podnijeti  žalbu u roku od 48 sati od objave rezultata na službenoj stranici Kineziološkog fakulteta, putem elektroničke pošte na doktorski.studij@kif.unizg.hr,  naslovljeno na Odbor doktorskog studija. Sve pristigle žalbe biti će riješene najkasnije u roku od 5 dana po isteku roka za žalbe, a o rješenju žalbu podnositelji će biti obaviješteni u daljnjem roku od 3 dana.

Pristupnici koji su ostvarili pravo upisa  na poslijediplomski doktorski studij za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti u akad. 2023./24. god. dobiti će detaljniji dopis o upisu u prvu godinu studija.

Sve daljnje obavijesti dostavljati ćemo kandidatima putem elektroničke pošte, a za sve dodatne informacije možete se obratiti Voditeljici Studentske službe poslijediplomskog studija, Đurđici Kamenarić putem elektroničke pošte: dkamenar@kif.hr.

Student doktorskog studija Kineziologija  SINIŠA POPEK javno će dana 6. listopada 2023., s početkom u 12,30 sati, braniti doktorski rad pod naslovom UTJECAJ RAZLIČITIH VRSTA ISTEZANJA NA EKSPLOZIVNU SNAGU. Detaljnije možete pronaći u priloženoj obavijesti. 

Student doktorskog studija Kineziologija  TOMISLAV HUBLIN javno će dana 3 listopada 2023., s početkom u 11,00 sati, braniti doktorski rad pod naslovom UČINKOVITOST METODE POUČAVANJA TEMELJENE NA IGRI U ODNOSU NA KONVENCIONALNU METODU POUČAVANJA TENISKE TEHNIKE. Detaljnije možete pronaći u priloženoj obavijesti.  

Sukladno članku 62. Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti javno je dostupan doktorski rad koji je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Brune Damjana ocijenilo pozitivnim.

Sukladno članku 62. Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti javno je dostupan doktorski rad koji je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Mateje Očić ocijenilo pozitivnim.

Sve obavijesti vezane uz doktorski studij Kineziologja mogu se dobiti u Studentskoj službi poslijediplomskih studija odnosno putem elektroničke pošte: dkamenar@kif.hr.