Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za studente doktorskog studija kineziologije

Studentica doktorskog studija kineziologije JASMINA PARLOV, javno će dana 12. lipnja 2019., s početkom u 13,00 sati, u Vijećnici Kineziološkog fakulteta braniti projekt doktorskog rada pod naslovom KLASIFIKACIJA ELEMENATA TEHNIKE U SINKRONIZIRANOM PLIVANJU Detaljno o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti. Projekt.

Studentica doktorskog studija kineziologije JOSIPA NEKIĆ, javno će dana 12. lipnja 2019., s početkom u 11,00 sati, u Vijećnici Kineziološkog fakulteta braniti projekt doktorskog rada pod naslovom POVEZANOST MOTIVACIJSKE STRUKTURE I CRTA LIČNOSTI S ODUSTAJANJEM I OSTAJANJEM U PLIVANJU U MLAĐOJ ADOLESCENTSKOJ DOBI Detaljno o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti. Projekt.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na sjednici održanoj 28. ožujka 2019. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Damira Lauša, prof., pod naslovom ODREDNICE TJELESNE AKTIVNOSTI U PRIPADNIKA RAZLIČITIH RODOVA POLICIJE . U prilogu možete pronaći odluku i sažetak doktorskog rada.

Student doktorskog studija kineziologije IVAN HOLIK, javno će dana 27. svibnja 2019., s početkom u 12,30 sati, u Vijećnici Kineziološkog fakulteta braniti projekt doktorskog rada pod naslovom VREDNOVANJE TJELESNO AKTIVNIH ODMORA U NASTAVI OSNOVNOŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA: RAZINA TJELESNE AKTIVNOSTI UČENIKA, STAVOVI I OBRAZOVNI USPJEH Detaljno o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti. Projekt.

Student doktorskog studija kineziologije mr.sc. HRVOJE RADAŠEVIĆ., javno će dana 8. SVIBNJA 2019., s početkom u 11,00 sati, u Vijećnici Kineziološkog fakulteta braniti projekt doktorskog rada pod naslovom ODREDNICE RAZLIČITIH TIPOVA TJELESNE AKTIVNOSTI U REPUBLICI HRVATSKOJ I NJENA POVEZANOST SA ZDRAVLJEM.  Detaljno o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti. Projekt.

Laboratorij za Kinantropometriju te Laboratorij za mjerenje i praćenje tjelesne aktivnosti traže suradnike-doktorande, koji imaju ambicije za istraživanjem u području biomedicine i zdravstvene kineziologije. Vrsni stručnjaci iz područja biomedicine vodit će vas kroz poseban oblik mentorstva gdje ćete imati priliku naučiti metodologiju izrade znanstvenih istraživanja, objaviti znanstvene članke u prestižnim međunarodnim publikacijama te doktorirati prema skandinavskom modelu. Detaljnije možete pronaći u priloženom letku.

Sukladno objavljenom natječaju za upis pristupnika na doktorski studij za stjecanje akademskog stupnja DOKTORA ZNANOSTI  iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja kineziologije u akad.2019./2020.godini Odbor za doktorski studij poziva pristupnike da prijave za upis predaju što ranije – preporučujemo do kraja svibnja 2019.

Zbog velikog broja kandidata i obveze održavanja intervjua s pristupnicima (koji je u jedno i eliminacijski kriterij) članovi Odbora za doktorski studij krenut će s održavanjem intervjua s pristupnicima u svibnju 2019.

S pristupnicima koji prijave predaju najkasnije do kraja svibnja 2019. godine intervju će biti održan do ljeta s mogućnošću ponude alternativnog termina intervjua, dok će pristupnicima koji predaju prijave u lipnju i srpnju biti ponuđen samo jedan termin – moguće i u rujnu 2019.

Detaljan natječaj možete pronaći na poveznici Natječaj.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na sjednici održanoj 28. ožujka 2019. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Tomislava Vlahovića, dr.med., pod naslovom UTJECAJ NOGOMETNE UTAKMICE NA POJAVU OKSIDACIJSKOG STRESA . U prilogu možete pronaći odluku i sažetak doktorskog rada.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na sjednici održanoj 28. ožujka 2019. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Slavice Žeger, mag.cin., pod naslovom PREFERENCIJE BABY-BOOM I GENERACIJE Y PREMA SUVREMENOJ TEHNOLOGIJI I AKTIVNOSTIMA U SLOBODNOM VREMENU U ČETIRIMA EUROPSKIM DRŽAVAMA. U prilogu možete pronaći odluku i sažetak doktorskog rada.

U priloženom dokumentu možete pronaći rasproed nastave IV. semestra doktorskog studija kineziologije - predmeti smjerova B  - raspored.

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisuje natječaj za upis pristupnika na doktorski studij kineziologije za stjecanje akademskog stupnja DOKTORA ZNANOSTI  iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja kineziologije u ak. 2019./2020. godini. Cjeloviti tekst natječaja možete pronaći na poveznici.  

 

Instalacija programskog paketa...

Poštovane studentice / Poštovani studenti,

Želimo Vas obavijestiti da smo Vam omogućili samostalnu instalaciju programskog paketa Statistica.

Upute i ostale informacije možete pronaći na sljedećem linku: Upute za instalaciju programskog paketa Statistica.