Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

KORISNI LINKOVI

Studijski centar za izobrazbu trenera
Studijski centar za izobrazbu trenera


Studijski centar za izobrazbu trenera

erasmus

Obavijesti
Odluka o ukidanju indeksa

Na 6. redovitoj sjednici Fakultetskog vijeća održanoj 10. lipnja o. g. usvojena je Odluka o ukidanju indeksa kao službene studentske isprave na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

 

 

Povijest sporta - upute za polaganje...

Poštovane studentice i studenti, 

temeljem brojnih upita o provedbi ispita iz predmeta Povijest sporta i Povijest tjelovježbe i sporta na redovitom i izvanrednom stručnom studiju za izobrazbu trenera (SCIT i RSCIT) donosimo upute kako pristupiti ispitu iz navedenih predmeta. Iako je 16. travnja objavljena Odluka prema kojoj je razvidno kako će se ispiti održavati prema objavljenim ispitnim rokovima ali...

Sukladno odluci Fakultetskog vijeća Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu o

d 14. travnja 2020. g. o načinu provođenja polaganja ispita i ostalih načina vrednovanja ishoda učenja u ljetnom semestru akademske 2019/20. godine na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, ispiti na predmetu Kvantitativne metode i predmetu Osnove statistike i kineziometrije provodit će se na sljedeći način:

  1. Ispiti pred povjerenstvom (komisijski ispiti) do daljnjeg se neće održavati.
  2. Ispitni rokovi iz ožujka i travnja 2020 g. neće se zaključavati do kraja lipnja.
  3. Studenti koji su putem Studomata prijavili polaganje ispita iz predmeta Kvantitativne metode i Osnove statistike i kineziometrije za ispitni rok u ožujku i travnju te studenti koji na ispite izlaze putem prijavnice, a ranije su položili pismeni dio ispita, mogu polagati usmeni dio ispita online putem Microsoft Teams-a utorkom (počevši od 28.4.2020.g) u vremenu od 9.00 do 10.30 sati na sljedeći način:
    • Prijaviti ispit putem e-maila na adresu drazan.dizdar@kif.hr najkasnije 24 sata od održavanja ispita.
    • Ispit će se održati samo ako su u online ispit istovremeno uključena najmanje dva studenta.
    • Na početku usmenog ispita student je dužan identificirati se sa važećom ispravom, a tijekom trajanja usmenog ispita treba imati uključenu kameru.
  4. Pismeni dio ispita do održavati će se na Kineziološkom fakultetu prema objavljenom rasporedu ispitnih rokova (počevši od 5.2020. g.) na način na koji to bude propisano, a o čemu ćemo vas naknadno izvijestiti. Ako se od navedenog datuma ispit neće moći održavati u prostorima Kineziološkog fakulteta, o načinu prijave i provedbe online pismenog dijela ispita biti će te naknadno obavješteni.

Prof. dr. sc. Dražan Dizdar

Tijekom jučerašnjeg dana ISVU je izdao nove verzije nekoliko programskih modula i time proširili programsku podršku funkcionalnostima:

- automatizirano slanje obavijesti korisnicima

Automatizirano slanje obavijesti korisnicima služi kako bi razni korisnici sustava (studenti, nastavnici i ISVU koordinatori) bili obaviješteni u trenutku kada se neki njima bitan podatak evidentira u sustavu. Studentima to npr. može biti evidencija ocjene ili promjena obavijesti uz ispitni rok, nastavnicima evidencija termina ispita, koordinatorima promjena ključnih postavki sustava.

O NAMA: Sportski klub „Minići“ je udruga osnovana 2007. godine s ciljem provođenja kraćeg sportskog programa za djecu predškolskog uzrasta (3-7 godina). Djelujemo na tri lokacije, u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić, Dječjem vrtiću Vrtuljak u Zaprešiću i u Sportskom centru Sutinska vrela Podsused u Zagrebu. Treninge vode profesori kineziologije i apsolventi kineziologije te malu školicu nogometa licencirani nogometni treneri s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom predškolskog i starijeg uzrasta.

 

PROGRAM: Program je verificiran od strane Ministarstva, znanosti, obrazovanja i sporta te se provodi kroz 60 sati godišnje dva puta tjedno po 45 minuta u razdoblju od sredine rujna do sredine lipnja naredne godine. Cilj programa je da djecu kroz igru i zabavu uvodimo u svijet sporta te na taj način steknu naviku tjelesnog vježbanja od malih nogu. Mnoštvo igara u kretanju kvalitetno će upotpuniti njihovo slobodno vrijeme, ali i zadovoljiti potrebu za kretanjem. Raznovrsnim vježbama prilagođenim dobi djece i uz vodstvo stručnih osoba pozitivno utječemo na njihov rast i razvoj, razvoj motoričkih sposobnosti (koordinacija, brzina, snaga, fleksibilnost, preciznost i dr.), svladavanje i usavršavanje osnovnih oblika kretanja te usvajanje osnovnih motoričkih znanja karakterističnih za pojedine sportove kao što su: atletika, gimnastika, košarka, odbojka, nogomet, rukomet, hokej, tenis, badminton, borilački sportovi, baseball, ples i za razne poligone.

Također, traži se prof. kineziologije, smjer atletika (poželjna licenca zbog održavanja natjecanja) za rad na području Zaprešića.

Za sve ostale informacije posjetite našu web stranicu:

http://www.minici.hr/

 

Kristina Kodrnja

Administracija

 

Popis obavijesti
Repozitorij