Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

U skladu sa Strategijom cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijera u Republici Hrvatskoj 2016-2020 godine, na Kineziološkom fakultetu je u srpnju 2018. g. osnovano Povjerenstvo za karijerno savjetovanje.

Poslovi i zadaće Povjerenstva za karijerno savjetovanje su podržavanje studentskih inicijativa, organizacija karijernih događanja, povezivanje i suradnja s poslodavcima i alumnijima, podrška i organizacija stručne prakse, informiranje o prilikama, studentska savjetovanja i podrška tijekom studija, planiranje i razvoj karijera te organizacija edukativnih radionica.

Na ovim se stranicama sadašnji i završeni studenti mogu informirati o ponudi stručnih studentskih poslova vezanih uz područje kineziologije i sporta. Cilj je potaknuti studente na dodatni rad i usavršavanje u struci kako bi poboljšali svoja znanja i vještine.


Unatoč trenutnoj epidemiološkoj slici mi razvijamo naše planove za ljeto i pripremamo se za sezonu. S tim tražimo i mlade, ambiciozne ljude koji bi htjeli postati dio našeg animacijskog tima i time pružiti svoja iskustva i znanje u animaciji i obrazovanju djece i mladih iz cijele Europe. Žile kucavice našeg tima su sportski animatori koji svojim znanjima i djelovanjem na području sporta dodatno uveseljavaju i obrazuju naše polaznike.

Tražimo sportske animatore kako bi Vi postali dio našeg tima?

Ukoliko Vas zanima više informacije o nama možete pronaći na web
stranici: https://eklata.com/
Također, možete nas kontaktirari i na broj 099 796 6465 ili putem resume@eklata.com.
 

Popis obavijesti
Repozitorij
Repozitorij je prazan