Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

U skladu sa Strategijom cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijera u Republici Hrvatskoj 2016-2020 godine, na Kineziološkom fakultetu je u srpnju 2018. g. osnovano Povjerenstvo za karijerno savjetovanje.

Poslovi i zadaće Povjerenstva za karijerno savjetovanje su podržavanje studentskih inicijativa, organizacija karijernih događanja, povezivanje i suradnja s poslodavcima i alumnijima, podrška i organizacija stručne prakse, informiranje o prilikama, studentska savjetovanja i podrška tijekom studija, planiranje i razvoj karijera te organizacija edukativnih radionica.

Na ovim se stranicama sadašnji i završeni studenti mogu informirati o ponudi stručnih studentskih poslova vezanih uz područje kineziologije i sporta. Cilj je potaknuti studente na dodatni rad i usavršavanje u struci kako bi poboljšali svoja znanja i vještine.


Institut Educa

U tijeku je provođenja projekta "Put prema karijeri" koji je osmišljen za karijerno usmjeravanje studenata. Do kraja travnja ove godine pružamo studentima besplatno karijerno testiranje putem globalne platforme Harrison Assessments.

Informacije možete pronaći na web stranici instituta : https://institut-educa.hr/, te na društvenim mrežama 

 https://www.facebook.com/Institut-Educa-106406381503236

https://www.instagram.com/instituteduca_/

 

 

 

Popis obavijesti
Repozitorij
Repozitorij je prazan