Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

U skladu sa Strategijom cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijera u Republici Hrvatskoj 2016-2020 godine, na Kineziološkom fakultetu je u srpnju 2018. g. osnovano Povjerenstvo za karijerno savjetovanje.

Poslovi i zadaće Povjerenstva za karijerno savjetovanje su podržavanje studentskih inicijativa, organizacija karijernih događanja, povezivanje i suradnja s poslodavcima i alumnijima, podrška i organizacija stručne prakse, informiranje o prilikama, studentska savjetovanja i podrška tijekom studija, planiranje i razvoj karijera te organizacija edukativnih radionica.

Na ovim se stranicama sadašnji i završeni studenti mogu informirati o ponudi stručnih studentskih poslova vezanih uz područje kineziologije i sporta. Cilj je potaknuti studente na dodatni rad i usavršavanje u struci kako bi poboljšali svoja znanja i vještine.


Radi se o našoj besplatnoj Styria:SCOOL Akademiji na kojoj studenti dobivaju priliku na praktičan način upoznati se s različitim temama poslovanja te o njima učiti iz iskustava Styrijinih stručnjaka. Akademija je namijenjena studentima svih usmjerenja, a teme koje se obrađuju su aktualne i primjenjive u različitim sferama rada. Predavanja i radionice izvode se vikendima kroz 4 tjedna, nakon čega slijedi 3 tjedna timskog rada koji završava dodjelom certifikata i novčanih stipendija najuspješnijim sudionicima.

Zamolili bismo Vas da obavijest o početku prijava podijelite sa svojim studentima/članovima putem svojih komunikacijskih kanala (mailing lista, weba, društvenih mreža).

U prilogu šaljemo dva prijedloga teksta za objavu, kojega ste slobodni korigirati ako smatrate da je potrebno, te  nekoliko fotografija s prošlogodišnje Akademije koje možete dodati uz članak.

Također, šaljemo poveznice na našu službenu web stranicu i društvene mreže koje možete podijeliti:

WEB: https://scool.styria.hr/

Facebook: https://www.facebook.com/HRstyriaSCOOL/
Instagram:
https://www.instagram.com/styriascool/?hl=en

Popis obavijesti
Repozitorij
Repozitorij je prazan