Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

U skladu sa Strategijom cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijera u Republici Hrvatskoj 2016-2020 godine, na Kineziološkom fakultetu je u srpnju 2018. g. osnovano Povjerenstvo za karijerno savjetovanje.

Poslovi i zadaće Povjerenstva za karijerno savjetovanje su podržavanje studentskih inicijativa, organizacija karijernih događanja, povezivanje i suradnja s poslodavcima i alumnijima, podrška i organizacija stručne prakse, informiranje o prilikama, studentska savjetovanja i podrška tijekom studija, planiranje i razvoj karijera te organizacija edukativnih radionica.

Na ovim se stranicama sadašnji i završeni studenti mogu informirati o ponudi stručnih studentskih poslova vezanih uz područje kineziologije i sporta. Cilj je potaknuti studente na dodatni rad i usavršavanje u struci kako bi poboljšali svoja znanja i vještine.


Tražimo komunikativne, aktivne osobe  (m/ž)  koje su zainteresirane raditi u jednom od naših tri SUP centra, u Puli i okolici, u ljetnom periodu. 

Obavezno znanje engleskog jezika, dovoljno da mogu komunicirati s gostima. Nije potrebno prethodno iskustvo u SUP-anju jer naš klub vrši obuku za sve SUP instruktore. 

Poželjno je da osoba ima već određenu kondicijsku spremu, spretnost (u moru i na kopnu) te motoričke sposobnosti koje joj omogućuju da na odgovoran i siguran način obavlja zadatke koji naš klub nudi.

Više o nama možete saznati na našoj web stranici:

https://www.mettafloat.com/en/

Zainteresirani mogu javiti na: +385 (0) 997709016 ili info@mettafloat.com.
 

Popis obavijesti
Repozitorij
Repozitorij je prazan