Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

U skladu sa Strategijom cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijera u Republici Hrvatskoj 2016-2020 godine, na Kineziološkom fakultetu je u srpnju 2018. g. osnovano Povjerenstvo za karijerno savjetovanje.

Poslovi i zadaće Povjerenstva za karijerno savjetovanje su podržavanje studentskih inicijativa, organizacija karijernih događanja, povezivanje i suradnja s poslodavcima i alumnijima, podrška i organizacija stručne prakse, informiranje o prilikama, studentska savjetovanja i podrška tijekom studija, planiranje i razvoj karijera te organizacija edukativnih radionica.

Na ovim se stranicama sadašnji i završeni studenti mogu informirati o ponudi stručnih studentskih poslova vezanih uz područje kineziologije i sporta. Cilj je potaknuti studente na dodatni rad i usavršavanje u struci kako bi poboljšali svoja znanja i vještine.


OGLAS ZA POSAO


Skidajkile centar traži trenera za rad u popodnevnim satima preko tjedna, subotom ujutro. Opcije rada: na puno radno vrijeme, pola radnog vremena ili dogovor po danima.
Mjesto rada: Prečko ili Maksimir
Stručna sprema: apsolventice kineziologije
Javiti nam se možete putem maila: info@skidajkile.hr

Popis obavijesti
Repozitorij
Repozitorij je prazan