Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

U skladu sa Strategijom cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijera u Republici Hrvatskoj 2016-2020 godine, na Kineziološkom fakultetu je u srpnju 2018. g. osnovano Povjerenstvo za karijerno savjetovanje.

Poslovi i zadaće Povjerenstva za karijerno savjetovanje su podržavanje studentskih inicijativa, organizacija karijernih događanja, povezivanje i suradnja s poslodavcima i alumnijima, podrška i organizacija stručne prakse, informiranje o prilikama, studentska savjetovanja i podrška tijekom studija, planiranje i razvoj karijera te organizacija edukativnih radionica.

Na ovim se stranicama sadašnji i završeni studenti mogu informirati o ponudi stručnih studentskih poslova vezanih uz područje kineziologije i sporta. Cilj je potaknuti studente na dodatni rad i usavršavanje u struci kako bi poboljšali svoja znanja i vještine.


Zbog povećanja broja polaznika Omega škola trčanja traži 2 trenera, apsolventa ili studenta 4. godine, atletičare/ke, koji bi mogli u suradnji s našim trenerima, prema programu, voditi grupe naših polaznika na Maksimiru i na Savskom nasipu.

Za svaku lokaciju tražimo po jednu osobu.

Termini treninga su slijedeći : Maksimir Utorak i četvrtak - 18:00h Subota - 9:00 Savski nasip (Boćarski dom)

Termini treninga su slijedeći : Utorak i četvrtak - 18:30h Subota - 8:30

Marko Schulhauser Voditelj Omega škole trčanja 099 876 3347

Popis obavijesti
Repozitorij
Repozitorij je prazan