Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

KORISNI LINKOVI

Studijski centar za izobrazbu trenera
Studijski centar za izobrazbu trenera


Studijski centar za izobrazbu trenera

erasmus

Kineziološki fakultet kao partner na projektu "Hrvači Trešnjevke za sportske organizacije civilnog društva (SOCD) u kriznim situacijama" poziva sve zainteresirane studente, sportaše, trenere i sportske djelatnike na 9. u nizu od 16 projektnim programom predviđenih besplatnih radionica. Teme koje vam donosimo na ovoj radionicu su:

"Mogućnost razvoja sportskih OCD kroz međusektorsku suradnju"  iz područja „Dobro upravljanje“, koju će održati mr. sc. Branimir Blajić (predavač na katedri za menadžment i marketing Edward Bernays University College) od 10:00 do 12:30 sati i "Učinkovito prikupljanje sredstava za potrebe poslovanja sportskih udruga i transparentno financijsko upravljanje"  iz područja „Dobro upravljanje“, koju će održati Jelena Anđelić (voditeljica projekata u ACT Grupi) od 13:00 do 15:30 sati.

Radionica će se održati u četvrtak, 29. rujna 2022. godine s početkom u 10:00 sati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu (Horvaćanski zavoj 15) u predavaonici P3.  Sudjelovanje u radionici biti će omogućeno i on-line putem Zoom Meeting aplikacije. 

Za brzo uključivanje možete kliknuti na ovu poveznicu: https://us02web.zoom.us/j/82288049372?pwd=dG9HeHgydlZoeEtmRmZibjUwcnhDZz09

Program radionice i upute za sudjelovanje

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte voditelja EU projekta Ignacija Valečića, mag. cin. na broj 0977707711.

Popis obavijesti
Natječaji
Repozitorij