Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

KORISNI LINKOVI

Studijski centar za izobrazbu trenera
Studijski centar za izobrazbu trenera


Studijski centar za izobrazbu trenera

erasmus

Dragi studenti i studentice,

u tijeku je međunarodno istraživanje "Procjena utjecaja COVID-19 pandemije na mentalno zdravlje studenata" u koje su uključene države iz cijelog svijeta.

Prema procjenama stručnjaka, aktualna pandemija mogla bi ostaviti posljedice na mentalno zdravlje, stoga bi nam Vaše sudjelovanje u istraživanju dalo vrijedan doprinos boljem razumijevanju aktualnog psihičkog funkcioniranja i budućem kvalitetnijem tretmanu posljedica epidemije i okolnosti vezanih uz epidemiju na mentalno zdravlje studenata u Hrvatskoj.

Pozivamo Vas da se priključite istraživanju ispunjavanjem anonimnog upitnika kojem je moguće pristupiti putem sljedeće poveznice https://forms.gle/cVQTiETcdKHJDU9J8 te na taj način doprinesete uspješnijoj borbi s pandemijom sa psihijatrijskog i psihološkog aspekta.
Mislite na svoje mentalno zdravlje!

 

Više o istraživanju:

"Procjena utjecaja COVID-19 pandemije na mentalno zdravlje studenata" je međunarodno istraživanje koje je inicijativa suradnje Aristotle Sveučilišta Thessaloniki, Grčka i Svjetskog psihijatrijskog društva. Upitnici procjenjuju različite aspekte općeg mentalnog funkcioniranja te potreba i ponašanja koje bi se mogle pojaviti u populaciji studenata tijekom COVID- 19 epidemije, bilo kao posljedica same epidemije ili radi mjera usvojenih u svrhu njezine kontrole. Koordinator istraživanja je profesor Kostas Fountoulakis, sa Sveučilišta Aristotel u Solunu, Grčka. Koordinator za Hrvatsku je istraživačka skupina Klinike za psihijatriju i psihološku medicinu Kliničkog bolničkog centra Zagreb pod vodstvom profesora Mire Jakovljevića. 

Popis obavijesti
Natječaji
Repozitorij