Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

KORISNI LINKOVI

Studijski centar za izobrazbu trenera
Studijski centar za izobrazbu trenera


Studijski centar za izobrazbu trenera

erasmus

Udruga VANG poziva zainteresirane na dostavu prijava za sudjelovanje na besplatnom seminaru Medijske pismenosti za mlade, koji de se u suradnji i uz potporu Grafičke škole u Zagrebu, Grada Zagreba i Ureda za obrazovanje, kulturu i sport održati od 09. do 12. svibnja 2016.

 

Tehnološki napredak i modernizacija društva uvjetuju kontinuiranu prilagodbu naprednim tehnologijama u svim područjima društvenog djelovanja. Informacijsko-komunikacijska tehnologija potakla je razvoj građanskog novinarstva, a usporedno s time porasla je potreba za stalnim pradenjem trendova u novinarstvu i usvajanjem suvremenih novinarskih znanja i vještina.

Udruga VANG /Val nove generacije/ primarno se bavi unapređenjem medijske kulture mladih, razvojem komunikacijskih kompetencija i osnaživanjem kapaciteta mladih za uključenost u društvene promjene.

U tom pravcu provodi seminare medijske pismenosti za mlade u okviru tradicionalnih (tisak, radio, TV) i novih medija (internet radio, web, portali, blogovi, društvene mreže). Usvajanjem novinarskih znanja i praktičnih vještina očekuje se učinkovitije i kvalitetnije djelovanje mladih kroz komunikacijske platforme, osobito novih medija.

Seminar je besplatan, a namijenjen je studentima i učenicima tredih i četvrtih razreda srednjoškolskih ustanova, kao i onima kojima novinarstvo nije samo poziv, ved i područje interesa.

Zainteresirani kandidati upit mogu dostaviti na kontakt: vang@vang.hr

Više informacija o samom seminaru možete pronaći u programu seminara i poziv na seminar.

Popis obavijesti
Natječaji
Repozitorij