Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

KORISNI LINKOVI
Studijski centar za izobrazbu trenera


Studijski centar za izobrazbu trenera

erasmus

Natječaj za upis na doktorski studij kineziologije

Đurđica Kamenarić

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za upis pristupnika na doktorski studij kineziologije za stjecanje akademskog stupnja DOKTORA ZNANOSTI  iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja kineziologije u ak. 2017./2018. godini. Detaljnije možete pronaći ovdje.

Reakreditacija doktorskog studja - povjerljiva komunikacija

Đurđica Kamenarić

Povjerljiva komunikacija putem: http://www.azvo.hr/komentari

Poslijediplomski sveučilišni studij/i vašeg fakulteta trenutačno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite pohvaliti rad vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje argumentirano mišljenje putem povjerljive komunikacije http://www.azvo.hr/komentari. Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentar (anonimna dostava poruka). Vaše će se poruke koristiti isključivo u internom radu stručnog povjerenstva te neće biti dostupne predstavnicima vašeg visokog učilišta. Ukoliko želite ugovoriti individualni razgovor s članovima stručnog povjerenstva tijekom posjeta, molimo da to ovdje i napišete. Agencija će u protokolu posjeta ostaviti 'prazan sat' za takve razgovore.

https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/vrednovanja-u-znanosti/reakreditacija-doktorskih-studijskih-programa/komentirajte-rad-svog-visokog-ucilista

 

Reakreditacija doktorskog studija

Đurđica Kamenarić

Poštovani doktorandi,

Kineziološki fakultet trenutno prolazi postupak reakreditacije Poslijediplomskog sveučilišnog studija (doktorskog studija) Kineziologija koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će stručno povjerenstvo.

Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog i nenastavnog osoblja i doktorandima.

Ljubazno Vas molimo da se datuma 5. lipnja s početkom u 14 sati (vijećnica KIF-a) u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas. Povjerenstvo će održavati grupni kao i individualni intervju s doktorandima. Postoji li potreba za individualnim intervjuom, možete ga dogovoriti s koordinatorom Agencije na e-mail: josip.hrgovic@azvo.hr.

Više o samom postupku reakreditacije možete naći na internetskoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/vrednovanja-u-znanosti/reakreditacija-doktorskih-studijskih-programa.

S poštovanjem,

Voditeljica doktorskog studija

prof.dr.sc. Lana Ružić

Milka Caltanella - obrana projekta doktorskog rada

Đurđica Kamenarić

Studentica doktorskog studija kineziologije Milka Caltanella, prof. javno će dana 31. svibnja 2017., s početkom u 16,00 sati, u vijećnici Kineziološkog fakulteta braniti projekt doktorskog rada pod naslovom ANALIZA RAZINE TJELESNE AKTIVNOSTI ŠKOLSKE DJECE S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA I NJIHOVIH VRŠNJAKA BEZ INTELEKTUALNIH TEŠKOĆA. Detaljnije o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti. Projekt doktorskog rada.  

Katarina Zubčić - obrana projekta doktorskog rada

Đurđica Kamenarić

Studentica doktorskog studija kineziologije Katarina Zubčić, mag.cin. javno će dana 25. svibnja 2017., s početkom u 13,00 sati, u vijećnici Kineziološkog fakulteta braniti projekt doktorskog rada pod naslovom RAZINA TJELESNE AKTIVNOSTI I NJENA POVEZANOST S KVALITETOM ŽIVOTA, KRONIČNIM KOMPLIKACIJAMA I REGULACIJOM BOLESTI KOD OBOLJELIH OD ŠEĆERNE BOLESTI U REPUBLICI HRVATSKOJ. Detaljnije o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti. Projekt doktorskog rada.

Krešimir Šoš - obrana projekta doktorskog rada

Đurđica Kamenarić

Student doktorskog studija kineziologije Krešimir Šoš, mag.cin. javno će dana 2. lipnja 2017., s početkom u 17,00 sati, u vijećnici Kineziološkog fakulteta braniti projekt doktorskog rada pod naslovom UČINCI PRIMJENE FELDENKRAIS© METODE UČENJA POKRETA NA PRECIZNOST I BRZINU LOPTE PRI IZVEDBI NOGOMETNOG UDARCA. Detaljnije o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti. Projekt doktorskog rada.

Ivana Kerner - obrana projekta doktorskog rada

Đurđica Kamenarić

Studentica doktorskog studija kineziologije Ivana Kerner, dr.med. javno će dana 1. lipnja 2017., s početkom u 12,00 sati, u vijećnici Kineziološkog fakulteta braniti projekt doktorskog rada pod naslovom INTERVENCIJA ZA PROMOCIJU TJELESNE AKTIVNOSTI U PRIMARNOJ ZDRAVSTVENOJ ZAŠTITI: RANDOMIZIRANI KONTROLIRANI POKUS. Detaljnije o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti. Projekt doktorskog rada.

Održana Doktorska škola

Održana Doktorska škola

Đurđica Kamenarić

Tijekom održavanja 8. međunarodne konferencije o kineziologiji koja je održana u organizaciji Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održana je i Doktorska škola za studente doktorskih studija. Škola je održana u razdoblju 11.-13.05.2017. godine. Održano je ukupno 7 predavanje eminentnih stranih predavača, a na školi je uz 35 studenata doktorskog studija sudjelovao i velik broj sudionika što ukazuje na kvalitetu ponuđenih predavanja.

 

Jasminka Tomčić - obrana projekta doktorskog rada

Đurđica Kamenarić

Studentica doktorskog studija Jasminka Tomčić, dipl. redateljica, javno će dana 19.05.2017. godine, s početkom u 17,00 sati, u vijećnici Kineziološkog fakulteta braniti projekt doktorskog rada pod naslovom EVALUACIJA JAKOSTI I SNAGE MIŠIĆA TRUPA: ULOGA U MOTORIČKOJ IZVEDBI SPORTAŠA. Detaljnije o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti. Projekt doktorskog rada.  

Sanja Ljubičić - obrana projekta doktorskog rada

Đurđica Kamenarić

Studentica doktorskog studija kineziologije Sanja Ljubičić, mag.cin. javno će dana 16.05.2017. godine, s početkom u 9,00 sati braniti projekt doktorskog rada pod naslovom Utjecaj bilateralnog vježbanja na izvedbu skoka u vis prekoračnom tehnikom. Detaljnije o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti. Projekt doktorskog rada.

Više

Obavijest o održavanju nastave na izbornim predmetima i sportovima na izvanrednom preddiplomskom stručnom studiju

Ivana Degirmendžić

Ovim putem obavještavamo Vas da su objavljeni rasporedi nastave izbornih predmeta i sportova na prediplomskom stručnm studiju izobrazba trenera.

Nastava je organizirana u 5 vikenda te Vas molimo da obratite pozorost na grupe za izborne predmete u koje ste razvrstani te upute za predmete Sportsko-rekreacijski programi u prirodi i Život u prirodi i vještina preživljavanja (ukoliko ste ih upisali).

Ukoliko predmet kojeg ste izabrali nije uvršten u raspored znači da se nije ni otvorio jer po kriterijima za otvaranje izbornih predmeta nije bilo dovoljno upisanih studenata. Također, provjerite jeste li odabrali dovoljan broj izbornih predmeta i sportova koji su propisani nastavnim planom i programom. Ukoliko se neki od predmeta nije otvorio ili ih niste izabrali dovoljno, javite se u Studentsku referadu kako bi Vam se navedeno moglo korigirati na vrijeme. 

Sve rasporede, popise grupa i upute možete vidjeti OVDJE.

Obavijest o održavanju nastave iz predmeta Život u prirodi i vještina preživljavanja za redovite studente

Ivana Degirmendžić

Sve potrebne informacije o održavanju nastave iz predmeta Život u prirodi i vještina preživljavanja možete vidjeti OVDJE.

Više
Natječaji