Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Informacije o upisima na studijske programe Sveučilištu u Zagrebu, Kineziološkog fakulteta
Integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij kineziologije

Poslijediplomski doktorski studij kineziologije

Preddiplomski stručni studij za izobrazbu trenera

Specijalistički diplomski stručni studij za izobrazbu trenera

Natječaj za upis pristupnika na doktorski studij kineziologije

Đurđica Kamenarić

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisuje NATJEČAJ za upis pristupnika na doktorski studij kineziologije za stjecanje akademskog stupnja DOKTORA ZNANOSTI  iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja kineziologije u ak. 2017./2018. godini. Tekst natječaja možete pronaći ovdje .

Više

VAŽNE OBAVIJESTI U SVEZI S UPISOM PRISTUPNIKA NA IZVANREDNI SPECIJALISTIČKI DIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ IZOBRAZBE TRENERA U AK. 2017./18. GODINI

Ivana Degirmendžić

U produženom roku prijava za upis nove generacije pristupnika na izvanredni specijalistički diplomski stručni studij  Izobrazbe trenera u ak. 2017./18. godinu otvaraju se niže navedeni studijski smjerovi:   Akrobatski rock and roll Klizanje Kondicijska priprema sportaša Košarka Sportska rekreacija Streljaštvo   Upis na studij obavljat će se od 15. do 19. siječnja 2018 . godine u vremenu od 10.00 do 13.00 sati u Studentskoj službi Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Horvaćanski zavoj 15. Pristupnici koji iz bilo kojeg razloga u navedene dane neće biti u mogućnosti doći osobno na upis, mogu za to ovlastiti i neku drugu osobu koja u tom slučaju mora imati svu potrebnu dokumentaciju za upis te dostupne osobne podatke pristupnika radi ispunjavanja upisnih obrazaca. Nastava izvanrednog specijalističkog diplomskog stručnog studija u ak. 2017./18. godini održavati će se od 7.-22. veljače 2018. godine, a finalni raspored nastave biti će objavljen na internetskim stranicama Fakulteta netom po završetku upisa. CJELOVITI TEKST OBAVIJESTI te dokumentaciju potrebnu za upis možete pronaći  OVDJE.  

Više