Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za studente doktorskog studija kineziologije

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na elektoroničkoj sjednici održanoj u rujnu 2020. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Darie Župan Tadijanov, pod naslovom UTVRĐIVANJE RAZLIKE U KINANATROPOLOŠKIM OBILJEŽJIMA UČENIKA SA KOHLEARNIM IMPLANTATOM UKLJUČENIH U OBVEZNU NASTAVU TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTURE SA STAJALIŠTA ETIOLOGIJE . U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na elektoroničkoj sjednici održanoj u rujnu 2020. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Martine Mavrin Jeličić, pod naslovom POVEZANOST TJELESNE AKTIVNOSTI, SJEDENJA I NEERGONOMSKIH RADNIH UVJETA NA RAZINU ZDRAVLJA MIŠIĆNO-KOŠTANOG SUSTAVA KOD PROFESIONALNIH VOZAČA AUTOBUSA . U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada. 

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na elektoroničkoj sjednici održanoj u rujnu 2020. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Tomislava Uzelac Šćirana, pod naslovom PROMJENE U SKAKAČKOJ I SPRINTERSKOJ IZVEDBI DJEČAKA RAZLIČITE BIOLOŠKE DOBI NAKON CIKLUSA SKAKAČKOGA TRENINGA . U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na elektoroničkoj sjednici održanoj u rujnu 2020. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Jasminke Tomčić, pod naslovom EVALUACIJA JAKOSTI I SNAGE MIŠIĆA TRUPA: ULOGA U MOTORIČKOJ IZVEDBI NOGOMETAŠA . U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada

Sve obavijesti vezane uz doktorski studij Kineziologja mogu se dobiti u Studentskoj službi poslijediplomskih studija odnosno putem elektroničke pošte: dkamenar@kif.hr.