Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za studente doktorskog studija kineziologije

Sukladno objavljenom natječaju za upis pristupnika na doktorski studij za stjecanje akademskog stupnja DOKTORA ZNANOSTI  iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja kineziologije u akad.2019./2020.godini Odbor za doktorski studij poziva pristupnike da prijave za upis predaju što ranije – preporučujemo do kraja svibnja 2019.

Zbog velikog broja kandidata i obveze održavanja intervjua s pristupnicima (koji je u jedno i eliminacijski kriterij) članovi Odbora za doktorski studij krenut će s održavanjem intervjua s pristupnicima u svibnju 2019.

S pristupnici koji prijave predaju najkasnije do kraja svibnja 2019. godine intervju će biti održan do ljeta s mogućnošću ponude alternativnog termina intervjua, dok će pristupnicima koji predaju prijave u lipnju i srpnju biti ponuđen samo jedan termin – moguće i u rujnu 2019.

Detaljan natječaj možete pronaći na poveznici Natječaj.

Mate Brekalo obranio doktorski rad

Student doktorskog studija kineziologije MATE BREKALO obranio je dana 8. travnja 2019. godine, na Kineziološkom fakultetu, doktorski rad pod naslovom RAZLIKE IZMEĐU EUROPSKE I PROFESIONALNE AMERIČKE KOŠARKE U VRSTAMA I ISHODU OBRANE pred Povjerenstvom za obranu doktorskog rada  u sastavu:  dr.sc. Bojan Matković, redoviti profesor Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, predsjednik; dr.sc. Damir Knjaz, redoviti profesor Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, član; dr.sc. Tošo Maršić, docent FPMOZ Sveučilišta u Mostaru,  član

Mentor rada bio je prof. emeritus dr. sc. Dragan Milanović. Čestitamo!

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na sjednici održanoj 28. ožujka 2019. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Tomislava Vlahovića, dr.med., pod naslovom UTJECAJ NOGOMETNE UTAKMICE NA POJAVU OKSIDACIJSKOG STRESA . U prilogu možete pronaći odluku i sažetak doktorskog rada.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na sjednici održanoj 28. ožujka 2019. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Slavice Žeger, mag.cin., pod naslovom PREFERENCIJE BABY-BOOM I GENERACIJE Y PREMA SUVREMENOJ TEHNOLOGIJI I AKTIVNOSTIMA U SLOBODNOM VREMENU U ČETIRIMA EUROPSKIM DRŽAVAMA. U prilogu možete pronaći odluku i sažetak doktorskog rada.

U priloženom dokumentu možete pronaći rasproed nastave IV. semestra doktorskog studija kineziologije - predmeti smjerova B  - raspored.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na sjednici održanoj 29. siječnja 2019. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Tihane Nemčić, mag.cin., pod naslovom OBLIKOVANJE I VRJEDNOVANJE NOTACIJSKOGA SUSTAVA ZA ANALIZU IZVEDBE U FUTSALU. U prilogu možete pronaći odluku i sažetak doktorskog rada.

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisuje natječaj za upis pristupnika na doktorski studij kineziologije za stjecanje akademskog stupnja DOKTORA ZNANOSTI  iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstvenog polja kineziologije u ak. 2019./2020. godini. Cjeloviti tekst natječaja možete pronaći na poveznici.  

 

Instalacija programskog paketa...

Poštovane studentice / Poštovani studenti,

Želimo Vas obavijestiti da smo Vam omogućili samostalnu instalaciju programskog paketa Statistica.

Upute i ostale informacije možete pronaći na sljedećem linku: Upute za instalaciju programskog paketa Statistica.