Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Razredbeni postupak za upis na sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij Kineziologija u akademskoj godini 2024./2025. na Sveučilište u Zagrebu Kineziološki fakultet održat će se u utorak, 2. 7. 2024. i srijedu, 3. 7. 2024.

Razredbeni postupak započet će na plivalištu SC Mladost, Jarunska 5 (preko puta Fakulteta), gdje svi pristupnici trebaju doći u 8.00 sati prema utvrđenom rasporedu objavljenom na mrežnoj stranici Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (https://www.postani-student.hr/ ), i to u:

  • utorak, 2. 7. 2024.          
  • srijedu, 3. 7. 2024.             

u zakazano vrijeme pristupnici se moraju prijaviti na ulaznoj porti na bazenu SC Mladost. Pristupnici sa sobom na razredbeni postupak moraju ponijeti osobnu iskaznicu, ručnik, kupaći kostim ili gaćice, gumenu ili silikonsku kapu za bazen i po potrebi sušilo za kosu. Nakon što se presvuku u garderobama, pristupnici će dobiti daljnje upute za eliminirajući test provjere znanja plivanja.

VAŽNO!

Po završetku provjere znanja plivanja pristupnici se presvlače u bijelu majicu kratkih rukava (bez ikakvih oznaka), kratke tamno plave hlačice muški/djevojke crne tajce/bicke i bijele čarape (bez ikakvih oznaka)  te odlaze na Kineziološki fakultet.

* pristupnici koji neće biti odjeveni prema uputama neće moći pristupiti daljnjem tijeku  razredbenog postupka – provjeri motoričkih znanja https://www.kif.unizg.hr/_download/repository/Kinezioloski-dizajn-digitalni-letak.pdf

Nakon dobivanja koda i raspoređivanja u grupe, pristupnici odlažu svoje sportske torbe u garderobu i s voditeljem svoje grupe odlaze u dvorane na daljnji tijek razredbenog postupka.

Prijevremeni rezultati razredbenog postupka u prvom (srpanjskom) roku bit će objavljeni neposredno po završetku testiranja svih pristupnika i izvršenoj kontroli unesenih podataka od strane Povjerenstva za razredbeni postupak, a najkasnije u četvrtak, 4. 7. 2024. do 12.00 sati, na mrežnoj stranici  Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (https://www.postani-student.hr/).

Eventualne žalbe na objavljene rezultate razredbenog postupka moći će se podnijeti članovima Povjerenstva za provođenje razredbenog postupka (prijemni@kif.unizg.hr)  u roku od 48 sati od njihove objave, odnosno najkasnije do subote, 6. 7. 2024. do 12.00 sati.

Sve žalbe bit će riješene najkasnije do ponedjeljka, 8. 7. 2024. do 12.00 sati.

NAPOMENA:

skrećemo pozornost svim pristupnicima da sa sobom ne nose dragocjenosti.

 

Popis obavijesti


Korisni linkovi

 
Studijski centar za izobrazbu trenera
 
Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!