Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavještavamo sve studentice i studente Kineziološkog fakulteta svih godina sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Kineziologija i redovitog stručnog prijediplomskog studija Izobrazba trenera da nastava kreće u ponedjeljak (02.10.2023.) prema objavljenom rasporedu sati.

Radne verzije rasporeda sati za INTEGRIRANI STUDIJ možete pronaći na stranicama INTEGRIRANI STUDIJ -> RASPORED SATI  ili na oglasnim pločama Fakulteta.

Radne verzije rasporeda sati za STRUČNI REDOVITI STUDIJ možete pronaći na stranicama STRUČNI STUDIJ - SCIT ->RASPORED SATI ili na oglasnim pločama Fakulteta.

Raspored studenata po grupama objavit će se u četvrtak (28.09.2023). Molimo ponavljače pojedinih kolegija 1. godine  da  se jave nositeljima kolegija za vrijeme nastave jer se ne nalaze na popisu (piše u napomenama rasporeda sati).

Također, kroz prvi tjedan nastave bit će omogućena promjena grupa (da se uskladite s rasporedom sati) i nije potrebno slati mailove nositeljima kolegija. Prodekanici za nastavu i studente možete se javiti ako se ne nalazite na popisu grupa za predmete koje ste upisali.

Popis obavijesti


Događaji
Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!