Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

KIFovci odlični na WINGS FOR LIFE...

Ovaj vikend sudjelovali smo na Wings for life utrci u Zadru - humanitarnoj utrci koja se trči u cijelom svijetu sa startom u isto vrijeme s ciljem razvoja istraživanja liječenja ozljeda leđne moždine. Utrka je posebna po puno toga, broju trkača, trkača u kolicima, atmosferi na startu, navijačima, načinom završetka utrke, ali i vrućini jer je start u 13 sati! Završetak utrke je svima drugačiji, hvata te auto i cilj je da te uhvati što dalje od Zadra. Naši studenti tradicionalno idu na ovu utrku, ali ove godine smo bili najbrojniji!

U globalnom poretku gledaju se sve zemlje, ove godine je najbolji rezultat ostvaren u Japanu i to 69,01km. U Zadru je najbolji istrčani rezultat bio 50,69km. E sad naši rezultati! Osim što smo bili najbrojniji i najvidljiviji u narančastim majicama, ostvarili smo i odlične rezultate. Naš najbolji student bio je Ognjen Mergon, 5. u ukupnom poretku, 1. u svojoj kategoriji s rezultatom od 45,2km!! U ženskoj konkurenciji je bila najbolja Maja Mihalina s rezultatom 22,36km, ali odmah pored nje i Hasan Ana 22,35km i Hasan Ema 22,34km. Najbolji vanjski suradnik i alumni KIFa bio je Marko Bićanić s rezultatom 43,08km! Najbolji djelatnik i djelatnica KIFa na ovogodišnjem Wings for life bili su Marin Dadić s pretrčanih 29.03km i Nikolina Bestić s pretrčanih 21,44km! Bilo je još odličnih rezultata naših studenata i djelatnika, a kao KIFZG RUN tim skupili smo ukupno 1038,75km i prosječnu udaljenost od 14,84 pretrčanih kilometara. Čestitamo svim trkačima, zahvaljujemo navijačima i fotografima, a ti nam se pridruži sljedeće godine!

 

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!