Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Kineziološki fakultet kao partner na projektu "Hrvači Trešnjevke za sportske organizacije civilnog društva (SOCD) u kriznim situacijama" poziva sve zainteresirane studente, sportaše, trenere i sportske djelatnike na 13. u nizu od 16 projektnim programom predviđenih besplatnih radionica. 

Teme koje vam donosimo na ovoj radionicu su:

"Modernizacija sportskih udruga i tržište rada", iz područja „Zapošljavanje“, koju će održati prof. dr. sc. Franjo Prot (redoviti profesor na Sveučilištu u Zagrebu u trajnom zvanju u mirovanju) od 10:00 do 12:30 sati i 

″Cjeloživotno obrazovanje kroz sport″ iz područja „Obrazovanje“, koju će održati  Snježana Zbuković Ožbolt, prof (Voditeljica Odjela za srednju i osnovnu školu Pučkog otvorenog učilišta Zagreb) od 13:00 do 15:30 sati.

Radionica će se održati u utorak, 24. siječnja 2023. godine s početkom u 10:00 sati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu (Horvaćanski zavoj 15) u predavaonici Centra za istraživanje i razvoj vrhunske sportske forme. Na radionici možete sudjelovati uživo ili on-line putem Zoom Meeting aplikacije. 

Za jednostavno i brzo on-line uključivanje kliknite na ovu poveznicu: https://us02web.zoom.us/j/81211881038?pwd=ZXBFWjBjWkN6L2FZNk93dUNIck9Cdz09

Program radionice i upute za sudjelovanje

Priopćenje sa 13. Radionice u sklopu projekta "Hrvači Trešnjevke za sportske organizacije civilnog društva u kriznim situacijama"

Za sve dodatne informacije slobodno pošaljite upit na projekt.hrvaci.tresnjevka@gmail.com

Ukoliko imate potrebu za još poneku informaciju slobodno se obratite putem ovoga maila ili na broj 0977707711

Srdačan pozdrav! 

Ignacije Valečić, Voditelj projekta

Popis obavijesti


Događaji
24.
veljače
9:30-20:00,
Kineziološki fakultet, Horvaćanski zavoj 15, Zagreb
25.
veljače
9:30-17:00,
Kineziološki fakultet
Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!