Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Student/ica si Učiteljskog, Filozofskog, Prirodoslovno matematičkog, Kineziološkog, Fakulteta hrvatskih studija ili nastavničkog smjera drugog studija i želiš znati nešto više o temama vezanima uz zdravlje?

Zdravo sveučilište je u suradnji s više stručnjaka iz područja tjelesnog (Tomislav Stipo Samardžić, student 3. godine Kineziološkog fakulteta), oralnog, mentalnog i spolnog zdravlja, kineziologije i nutricionizma pripremilo ciklus edukacija o zdravlju upravo za vas, buduće djelatnike osnovnih i srednjih škola, koji će svoj rad posvetiti djeci - budućnosti svakog društva.

 

Projekt edukacija "I nastavnici/e promiču zdravlje" podijeljen je u tri velike cjeline:
I. Tjelesno zdravlje i prehrana
II. Spolnost i zdravlje
III. Mentalno zdravlje - preveniraj, prepoznaj, pruži podršku, a održavat će se u Centru za zdravlje mladih Grada Zagreba (Heinzlova 62a) redom:
26.11. (subota)

3.12. (subota)

10.12. (subota)

 

Ovaj projekt dobitnik je prošlogodišnje Rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu i nagrađen je kao jedan od tri najuspješnija studentska projekta prema mišljenju portala Srednja.hr.

Studenti mogu prijaviti svoje sudjelovanje putem obrasca https://forms.gle/fyBB3njTx1uTBPbB8

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!