Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Kineziološki fakultet kao partner na projektu "Hrvači Trešnjevke za sportske organizacije civilnog društva (SOCD) u kriznim situacijama" poziva sve zainteresirane studente, sportaše, trenere i sportske djelatnike na 11. u nizu od 16 projektnim programom predviđenih besplatnih radionica. 

Teme koje vam donosimo na ovoj radionicu su:

"Unapređivanje ključnih kompetencija trenera za rad u sportu  uz primjenu informacijsko komunikacijskih tehnologija u poučavanju i učenju"  iz područja „Obrazovanje“, koju će održati sportski psiholog Matej Fiškuš  (FiMat – za psihološku pripremu sportaša) od 10:00 do 12:30 sati i

″Žene u sportu i njihova važna uloga″ iz područja „Socijalna uključenost“, koju će održati  Suzana Šop, mag. iur. univ. spec. iur. (pomoćnica glavnog tajnika za pravne poslove u Sportskom savezu Grada Zagreba) od 13:00 do 15:30 sati.

Radionica će se održati u srijedu, 23. studenog 2022. godine s početkom u 10:00 sati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu (Horvaćanski zavoj 15) u predavaonici Centra za istraživanje i razvoj vrhunske sportske forme. Na radionici možete sudjelovati uživo ili on-line putem Zoom Meeting aplikacije. 

Za jednostavno i brzo on-line uključivanje kliknite na ovu poveznicu: https://us02web.zoom.us/j/89404133176?pwd=RkY2NFBiZTFYbDJDSWpKbnc3a3Nxdz09

Program radionice i upute za sudjelovanje

Priopćenje s radionice.

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte voditelja EU projekta Ignacija Valečića, mag. cin. na broj 0977707711.

 

 

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!