Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

U ime rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa obavještavamo Vas da je Povjerenstvo za Rektorovu nagradu pregledalo studentske radove koje su predložile sastavnice Sveučilišta u Zagrebu. Na temelju prijedloga Povjerenstva, rektor je nagradio ukupno 176 radova u šest kategorija: 109 radova u a) kategoriji, 18 u b), 1 u c), 8 u d), 5 u e) i 35 radova u f) kategoriji.

Kineziološkom fakultetu dodijeljene su nagrade za rad u području društvenih znanosti i za rad u interdisciplinarnom području. 

Nagrađeni rad u društvenim znanostima:

Dorian Varović - "Ergogeni učinci suplementacije natrijevim hidrogenkarbonatom na mišićnu izdržljivost: randomizirano, dvostruko slijepo, placebom kontrolirano istraživanje s ukriženim ustrojem",
mentor: doc.dr. sc. Saša Vuk

Sara Šanjug - "Analiza trendova razlika između tenisača pobjednika i poraženih na Roland Garrosu u periodu 2019.-2022. godine", mentor: izv. prof.dr.sc.  Petar Barbaros

Nagrađeni rad u interdisciplinarnom području:

Luka Klarić, Ivana Vukman - Simpozij "Prehrana i zdravlje".

Popis svih dobitnika Rektorove nagrade u ak. godini 2021./2022.  dostupan je OVDJE i na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu http://www.unizg.hr .

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u srijedu 28. rujna 2022. u 13.30 u dvorani Auditorium maximum D1 i D2 Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3.

Čestitamo dobitnicima! 

Popis obavijesti


Događaji
Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!