Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

4. Međunarodni simpozij psihologije...

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Hrvatskom psihološkom komorom i Hrvatskim psihološkim društvom organiziraju stručnu jednodnevnu edukaciju za psihologe pod naslovom: MINDFULNESS IN SPORT. Edukacija će se održati na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u subotu, 25.06.2022. od 9:00 do 17:00 sati, a vodit će ju voditi Adam Kocian (mental performance coach, Hungry ahtlete, Slovačka) i Renata Barić (sportska psihologinja, Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu) 

Na simpoziju pod naslovom "REACH YOUR FULL POTENTIAL WITH SPORT PSYCHOLOGY" koji će se održati dan kasnije svoja će predavanja održati veći broj stručnjaka iz područja psihologije sporta.  Simpozij će se održati na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, u nedjelju, 26.06.2022. od 9:00 do 17:00 sati.
Sudjelovanje psihologa na edukaciji i simpoziju bodovat će se prema pravilniku Hrvatske psihološke komore. Za dodatne informacije slobodno kontaktirajte psihologija.sporta@kif.hr
Program simpozija i edukacije.

Popis obavijesti


Korisni linkovi

 
Studijski centar za izobrazbu trenera
 
Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!