Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

REZULTATI - Erasmus+ KA131 programske...

obavještavamo vas da su danas objavljeni rezultati Erasmus+ SMS natječaja u svrhu studijskog boravka studenata za ak. god. 2022./23. Obavijest možete pronaći na sveučilišnim stranicama preko poveznice http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/obavijesti-za-studente/.

MOLIMO ODABRANE STUDENTE KOJI SU DOBILI FINANCIRANJE DA SVOJU MOBILNOST POTVRDE NA E-MAIL iro@kif.hr najkasnije do četvrtka, 19. svibnja 2022. godine do 16.00 sati. 

Odustanak od mobilnosti: Rok za slanje obrasca odustanka za studente koji su odabrani za razmjenu u zimskom semestru je 23. svibnja 2022., a za studente koji su odabrani za razmjenu u ljetnom semestru je 5. rujna 2022.

Postupak žalbe: U slučaju žalbi na odabir kandidata koji je provela sastavnica tj. žalbe na odabir ciljnog sveučilišta ili odobrenje kategorije studenata s manje mogućnosti (osim za sociostatus za što se žalba dostavlja direktno na Sveučilište), molimo kao podsjetnik na sveučilišnim stranicama pogledati upute u rezultatima Natječaja (dio Uputa o žalbi) te priložene upute za sastavnice.  Žalbe na rang listu podnose se Uredu za međunarodnu suradnju, protokol i odnose s javnošću kineziološkog fakulteta putem urudžbenog zapisnika. Rok za žalbu je 8 dana od objave rezultat natječaja. 

 

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!


Sportska Hrvatska