Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Kineziološki fakultet kao partner na projektu "Hrvači Trešnjevke za sportske organizacije civilnog društva (SOCD) u kriznim situacijama" poziva sve zainteresirane studente na petu u nizu od 16 besplatnih edukativnih radionica. Teme koje vam donosimo na ovoj radionicu su:

"Učinkovito upravljanje ljudskim resursima u sportu"  iz područja „Dobro upravljanje“, koju će održati dr. sc. Kristijan Slačanac (viši savjetnik specijalist u Ministarstvu turizma i sporta) od 12:30 do 15:00 sati i "Zaštita zdravlja i sigurnost na radu - novi trendovi i izazovi"  iz područja „Zapošljavanje“, koju će održati dr. sc. Ivana Krišto (pomoćnica pročelnice u Gradskom uredu za mjesnu samoupravu , civilnu zaštitu i sigurnost Grada Zagreba) od 15:30 do 18:00 sati.

Edukativna Radionica održati će se u petak, 20. svibnja 2022. godine s početkom u 12:30 sati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu (Horvaćanski zavoj 15) u predavaonici P4. Sudjelovanje u radionici biti će omogućeno i on-line putem Zoom Meeting aplikacije. 

Za brzo uključivanje možete kliknuti na ovu poveznicu: https://us02web.zoom.us/j/82051607548

Program radionice i upute za sudjelovanje

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte voditelja EU projekta Ignacija Valečića, mag. cin. na broj 0977707711.

 

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!


Sportska Hrvatska