Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

REZULTATI - Erasmus+ KA131 programske...

Obavještavamo vas da su objavljeni rezultati Erasmus+ SMS natječaja u svrhu studijskog boravka studenata za LJETNI semestar ak. god. 2021./22. Obavijest možete pronaći na sveučilišnim stranicama preko poveznice http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/obavijesti-za-studente/.

Ljubazno molimo sve studente koji su dobili financiranje da potvrdu mobilnosti, obrazac za odustanak ili obrazac o prihvaćanju zero-grant statusa dostave najkasnije do utorka 12. listopada 2021. na e-mail iro@kif.hr.  

Obrasci za odustanak i zero-grant status nalaze se na poveznici http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/studijski-boravak/dokumenti-i-obrasci/erasmus-sms-akademska-godina-202122-ljetni-semestar/ gdje se također nalaze i upute za odabrane studente.  

Eventualne žalbe protiv odluke o odabiru kandidata podnose se Uredu za međunarodnu suradnju, protokol i odnose s javnošću Kineziološkog fakulteta najkasnije u roku 8 dana od objave rezultata natječaja pisanim putem preko Urudžbenog zapisnika Fakulteta,  a žalbe studenata isključivo protiv odbijene prijave za slabiji sociostatus dostavljaju se direktno Sveučilištu, u roku od 8 dana od rezultata natječaja, u pisarnicu Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske Tita 14, 10000 Zagreb, s naznakom „Žalba Erasmus+ socio status 2018/19: Povjerenstvo za žalbe u programima mobilnosti” Ured za međunarodnu suradnju.

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

PROSI

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!