Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

REZULTATI - Erasmus+ KA103 programske...

Dana 7. svibnja ovjavljeni su REZULTATI natječaja - Erasmus+ KA103 programske - Natječaj za 2020/21 SMS studenti studijski boravak na poveznici http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/rezultati-natjecaja-za-sudjelovanje-u-programu-erasmus-za-studente-studijski-boravak-za-ak-g/

Važno: Zbog korona situacije, studenti zimskog semestra imaju izvanredan rok nakon ove objave rezultata, javiti se središnjem Uredu za međunarodnu suradnju što je prije moguće a najkasnije do 05. lipnja 2020. s informacijom da li i dalje namjeravaju ostvariti svoju mobilnost prema planu u zimskom semestru. Kopiju potvrde potrebno je dostaviti Uredu za međunarodnu suradnju Kineziološkog fakulteta na mail iro@kif.unizg.hr. Ostali studenti također se mole da svoju mobilnost potvrde na navedeni mail. 

Obzirom da neka partnerska sveučilišta planiraju zimski semestar započeti online molimo da provjerite kakva je situacija na Vašem odabranom sveučilište te u suradnji sa Uredom za međunarodnu suradnju KIF-a donesete odluku. 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Uredu za međunarodnu suradnju na gore navedeni mail. 

 

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

erasmus

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!