Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Sukladno uputama vezano uz Odluku Vlade Republike Hrvatske o izmjeni Odluke o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu od 19. ožujka 2020. godine Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i dalje su na snazi mjere koje se primjenjuju od 23. ožujka 2020. godine do dobivanja drugih naknadnih uputa Vlade RH i Kriznog stožera.

Sukladno tome a nastavno na dezinformacije među studentima, kontaktna nastava bilo za manje ili veće grupe (u predavaonicama, dvoranama i sl.) na našem visokom učilištu NEĆE početi 11. svibnja 2020. godine!!! I dalje se cjelokupna nastava odvija putem Merlin sustava.

 1. I dalje je na snazi odluka da se nastava za sve studente odvija isključivo putem sustava Merlin (Moodle) sukladno temama predviđenih silabusima predmeta ljetnog semestra.  Pristup i upute sustavu možete pronaći ovdje: https://moodle.srce.hr/2019-2020/
 2. Ispiti se održavaju i održavat će se sukladno Odluci.
 3. Fakultet je zatvoren za sve studente i vanjske korisnike.
 4. Komunikacija sa nastavnicima i stručnim službama odvijat će se isključivo putem e-maila.

Sve e-mail adrese možete pronaći u objavljenom imeniku: http://kif.hr/o_nama/imenik a popis administrativno-stručnih službi i djelatnika s pripadajućim e-mail adresama i putem poveznice: http://kif.hr/o_nama/fakultetska_tijela_i_sluzbe/sluzbe_fakulteta

Ukoliko ne uspijevate uspostaviti potrebnu i odgovarajuću komunikaciju molimo Vas da isto prijavite Uredu dekana Fakulteta putem e-maila: dekanat@kif.unizg.hr ili putem mobitela na broj: 0981899056 u vremenu od 8.00 do 16.00 sati radnim danom.

Unaprijed Vam se zahvaljujem svima na suradnji i razumijevanju. Od izuzetne je važnosti da budemo ujedinjeni u postupanju i provođenju danih nam mjera stoga apeliram na ozbiljnost oko provođenja svih uputa koje smo OBAVEZNI ispuniti kako bi se zaštitili od širenja virusa.

 

DEKAN

Izv. prof. dr. sc. Tomislav Krističević

Odluka o načinu vrednovanja, provjere predviđenih ishoda učenja, polaganja ispita, ispitni rokovi i mjerila ispitivanja u ljetnom semestru akademske 2019./2020. godine na Kineziološkom fakultetu od 14. travnja 2020. godine

Odluka dekana Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu od 31. ožujka 2020. godine

Uputa visokim učilištima za rad od kuće Ministartsva znanosti i obrazovanja RH od 19. ožujka 2020. godine

Odluka rektora o postupanju za Sveučilište u Zagrebu od 13. ožujka 2020. godine

Dodatne upute vezano uz obustavu nastave na visokim učilištima Ministarstva znanosti i obrazovanja od 13. ožujka 2020. godine

Odluka dekana Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu od 13. ožujka 2020. godine

 

POSEBNE DODATNE UPUTE STUDENTIMA:

 1. Niti jedan oblik nastave, konzultacija i ispita se ne održava na Fakultetu. Fakultet neće biti otvoren za ulaz studenata.
 2. Knjižnica je zatvorena za posudbu knjiga.
 3. Sva komunikacija sa nastavnicima i stručnim službama odvija se isključivo putem službenog e-maila.
 4. Nastava za sve studente odvija se isključivo putem sustava Merlin (Moodle), logirati se možete putem svog AAI identiteta na https://moodle.srce.hr/2019-2020 i slijediti upute predmetnog nastavnika na predmetima ljetnog semestra.
 5. Na predmetima ljetnog semestra u sustavu Merlin osigurat će se sadržaji, literatura i zadaci za ostvarivanje ishoda učenja (u najvećoj mjeri) predviđenih nastavnim planom i programom.
 6. U slučaju tehničkih poteškoća pristupanja sustavu Merlin ili pojedinim predmetima, e-mailom se treba obratiti predmetnim nastavnicima i/ili voditelju centra za informatičku potporu gosp. Stipi Gorenjaku.
 7. Za sve daljnje obavijesti pratite službenu internetsku stranicu Fakulteta.
Popis obavijesti


Događaji
Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

erasmus

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!