Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Dan otvorenih vrata

Kineziološkog fakulteta i Studijskog centra za izobrazbu trenera održat će se u petak 18. svibnja 2018. u malom amfiteatru na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Posebno za učenike srednjih škola koji su zainteresirani za upis na Kineziološki fakultet i Studijski centar za izobrazbu trenera, organiziran je obilazak fakulteta u sklopu kojega će biti prikazani potencijalni elementi i procjena motoričkih znanja potrebnih za polaganje razredbenog ispita.

Prvi prikaz razredbenog postupka počinje u 9:30 sati (A2), a namijenjen je učenicima koji pohađaju nastavu u popodnevnoj smjeni.

Drugi prikaz razredbenog postupka počinje u 14:30 sati (A2), a namijenjen je učenicima koji pohađaju nastavu u prijepodnevnoj smjeni.

Svi zainteresirani mogu posjetiti fakultet kako bi se upoznali sa radom fakulteta, novitetima u području sporta te informirali o mogućnostima zapošljavanja nakon završenog studija na Kineziološkom fakultetu.

Popis obavijesti
Događaji
12.
Prosinac
Danijela Vujčić - obrana doktorskog rada
11:00-12:30,
vijećnica KIF-a
12.
Prosinac
Dalibor Franćeski - obrana projekta doktorskog rada
13:00-14:00,
vijećnica KIF-a
12.
Prosinac
mr.sc. Gordana Bjelić - obrana doktorskog rada
14:00-15:30,
vijećnica KIF-a
13.
Prosinac
14.
Prosinac
18.
Prosinac
18.
Prosinac
Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology


erasmus

Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!