Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Rezultati ispita

 

SVI  STUDENTI KOJI SU POLAGALI ISPIT IZ FIZIOLOGIJE SPORTA I VJEŽBANJA,

ROK 13.6.2018. , A PRIJAVLJIVALI SU PUTEM PRIJAVNICA (E-MAIL)  NISU

ZADOVOLJILI NA ISPITU.

Raspored studenata za izvanredne studente Stručnog studija za izobrazbu trenera koji ispit prijavljuju putem prijavnica za sve predmete kod prof.dr.sc. MATE BARTOLUCI i doc.dr.sc. SANELE ŠKORIĆ, za ispitni rok 15. lipanj 2018. godine, moguće je vidjeti ovdje

Pisani ispit prošli su:

Teorija treninga:

Culjak Petar 4

Dejanović Sara 4

Hekić Damir 4

Marko Kolak 2

Stojaković Ivan 4

Koražija Filip 3

Hrbić Kristijan 2

Pavlović Ludvig 2

 

Teorija i metodika treninga

Čop Karlo 4

Kralj Hrvoje 2

Gavranović Matej 4

Kasaber Lucija 5

Šoša Sven 5

Knez Tomislav 3

Vincetić Kristijan 3

Pinturić Matej 3

Šutina Ira 2

Raspored ispitnih rokova te rokove za prijavu ispitnih rokova za studente koji ispit prijavljuju putem prijavnica, za akademsku godinu 2017./2018. za sve predmete na veleučilišnom studiju kod doc.dr.sc. Sanele Škorić i prof.dr.sc. Mate Bartoluci, moguće je vidjeti ovdje.

NOVOSTI OKO ISPITA ZA STUDENTE SCIT-a

Ispiti iz predmeta: Povijest sporta, Sport u europskim državama te Strateško planiranje u sportu za studente SCIT-a neće se održavati tijekom listopada.

 

NOVI TERMIN ODRŽAVANJA ISPITA  

Ispiti će se nastaviti održavati od utorka 7. studenoga 2017. godine s početkom u 13:00 sati. Ispiti će se održavati svaki utorak u 13 sati za studente koji izlaze na ispit “preko prijavnice” odnosno koji nisu u ISVU-u sustavu Studomata. Studenti koji na ispite dolaze “preko studomata” odnosno nalaze se u ISVU-u sustavu Studomata ispite prijavljuju i izlaze putem Studomata (sve obavijesti o točnom datumu i vremenu održavanja ispita komunicirat ćemo preko Studomata).