Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Sukladno objavljenom Natječaju za upis pristupnika na redoviti i izvanredni preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera (dalje u tekstu PSSIT) u ak. 2020./21. godini i Dopunskim propozicijama za provođenje razredbenog postupka za upis pristupnika na redoviti i izvanredni PSSIT u ak. 2020./21. godini, a na osnovu broja pristiglih prijava pristupnika za upis na redoviti i izvanredni PSSIT, Povjerenstvo za provođenje razredbenog postupka, utvrđuje sljedeće:

I.

Razredbeni postupak za upis pristupnika na redoviti i izvanredni PSSIT u ak. 2020./21. godini, održati će se u ponedjeljak, 6. srpnja 2020. godine s početkom u 7.45 sati na Kineziološkom fakultetu Horvaćanski zavoj 15, Zagreb, za niže navedene smjerove:

I. ZA UPIS NA REDOVITI PSSIT

    1. Kondicijska priprema sportaša

    2. Fitnes

    3. Sportska rekreacija

II. ZA UPIS NA IZVANREDNI PSSIT

    1. Kondicijska priprema sportaša

    2. Fitnes

    3. Sportska rekreacija

    4. Hrvanje

    5. Jedrenje

    6. Judo

    7. Konjički sport

    8. Košarka

    9. Nogomet

    10. Ples

    11. Tenis

II.

Na razredbeni postupak pristupnici su dužni ponijeti sa sobom  osobnu iskaznicu (strani državljani putovnicu), ručnik, kupaći kostim ili gaćice, gumenu ili silikonsku kapa za bazen i po potrebi sušilo za kosu te majicu kratkih rukava (bijelu) i kratke plave hlačice muški /djevojke crne tajice.

III.

Svi kandidati koji su se prijavili za razredbeni postupak za upis:

  1. na izvanredni PSSIT za neki od smjerova za koje se razredbeni postupak u ljetnom roku, zbog malog broja prijavljenih pristupnika, neće održati (Biljar, Odbojka, Rukomet);
  2. na redoviti, odnosno izvanredni PSSIT, a koji iz bilo kojih razloga ne ostvare pravo upisa na redoviti, odnosno izvanredni PSSIT na željeni smjer;
  3. na redoviti integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Kineziologija, a koji iz bilo kojeg razloga ne ostvare pravo upisa na željeni studij;

mogu se, ukoliko to žele, ponovno prijaviti za upis na izvanredni PSSIT na bilo koji od smjerova na kojima će po završenom upisu u srpanjskom roku ostati određeni broj slobodnih upisnih mjesta.

Broj slobodnih upisnih mjesta za sve smjerove za rujanski upisni rok bit će objavljen na Internet stranici Kineziološkog fakulteta http://www.kif.unizg.hr/ krajem mjeseca srpnja 2020. godine.

Sve kandidate koji su se prijavili za razredbeni postupak za upis na sljedeće smjerove na preddiplomskom stručnom studiju Izobrazba trenera:

1. Biljar

2. Odbojka

3. Rukomet

obavještavamo da se za navedene smjerove, sukladno Dopunskim propozicijama Fakulteta, zbog nedovoljnog broja prijavljenih pristupnika, neće održati razredbeni postupak u srpanjskom roku.

Ukoliko žele, za navedeni studij moći će ponovno kandidirati u rujnu ako se prijavi dovoljan broj pristupnika koji ispunjavaju uvjete za upis ili na one smjerove na kojima će po završenom upisu u srpanjskom roku ostati određeni broj slobodnih upisnih mjesta.

Za prisustvovanje razredbenom postupku u rujanskom roku, potrebno je ponovno prijaviti željeni studij preko www.postani-student.hr i obvezno se javiti u Studentsku referadu Kineziološkog fakulteta u terminu od 31.8.- 4.9.2020. godine. Prijava te uplaćeni troškovi razredbenog postupka i liječnički pregled će biti važeći. 

Svim kandidatima koji su se prijavili za upis na neki od navedenih smjerova za koje se ove godine, u srpanjskom roku neće održati razredbeni postupak te nemaju namjeru pristupiti razredbenom postupku u eventualnom rujanskom roku, Fakultet će uredno izvršiti povrat uplaćenih sredstava za troškove razredbenog postupka.

Radi povrata sredstava uplaćenih na ime troškova razredbenog postupka svi navedeni kandidati obvezni su dostaviti Fakultetu na e-mail adresu: referada@kif.hr, sljedeće podatke:

1.      Ime i prezime i adresa osobe kojoj će se izvršiti povrat sredstava,

2.      Naziv banke i broj tekućeg računa (IBAN),

 

 

Popis obavijesti