Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Sukladno objavljenom Natječaju za upis pristupnika na redoviti i izvanredni preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera (dalje u tekstu PSSIT) u ak. 2018./19. godini i Dopunskim propozicijama za provođenje razredbenog postupka za upis pristupnika na redoviti i izvanredni PSSIT u ak. 2018./19. godini, a na osnovu broja pristiglih prijava pristupnika za upis na redoviti i izvanredni PSSIT, Povjerenstvo za provođenje razredbenog postupka, utvrđuje sljedeće:

 

I.

Razredbeni postupak za upis pristupnika na redoviti i izvanredni PSSIT u ak. 2018./19. godini, koji će se održati u srijedu, 4. srpnja 2018. godine s početkom u 7.45 sati na Kineziološkom fakultetu Horvaćanski zavoj 15, Zagreb, održat će se za niže navedene studijske smjerove i sportska usmjerenja:

I. ZA UPIS NA REDOVITI PSSIT

    1. Kondicijska priprema sportaša

    2. Fitnes

 

II. ZA UPIS NA IZVANREDNI PSSIT

          1. Kondicijska priprema sportaša

          2. Fitnes

          3. Sportska rekreacija

          4. Sportska usmjerenja:

               4.1.Atletika

               4.2.Bejzbol

               4.3.Judo

               4.4.Kajakaštvo

               4.5.Klizanje

               4.6.Konjički sport

               4.7.Košarka

               4.8.Nogomet

               4.9.Rukomet

               4.10.Sportska gimnastika

               4.11.Stolni tenis

  II.

Na razredbeni ispit pristupnici su dužni ponijeti sa sobom  osobnu iskaznicu (strani državljani putovnicu), ručnik, kupaći kostim ili gaćice i po potrebi sušilo za kosu te majicu kratkih rukava (bijelu) i kratke plave hlačice muški /djevojke crne tajice.

Prilikom dolaska na Fakultet tijekom registracije svi pristupnici obvezni su predati i popunjeni obrazac Izjave koji se nalazi OVDJE.

III.

Svi kandidati koji su se prijavili za razredbeni postupak za upis:

  1. na izvanredni PSSIT za neko od studijskih sportskih usmjerenja za koje se razredbeni ispit u ljetnom roku, zbog malog broja prijavljenih pristupnika, neće održati (Boks, Veslanje);
  2. na redoviti, odnosno izvanredni PSSIT, a koji iz bilo kojih razloga ne ostvare pravo upisa na redoviti, odnosno izvanredni PSSIT na željeni studijski smjer, odnosno studijsko sportsko usmjerenje;
  3. na redoviti integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Kineziologija, a koji iz bilo kojeg razloga ne ostvare pravo upisa na željeni studij;

mogu se, ukoliko to žele, ponovno prijaviti za upis na izvanredni PSSIT na bilo koje od studijskih smjerova i studijskih sportskih usmjerenja na kojima će po završenom upisu u srpanjskom roku ostati određeni broj slobodnih upisnih mjesta.

Broj slobodnih upisnih mjesta za sve studijske smjerove i  studijska sportska usmjerenja za rujanski upisni rok bit će objavljen na Internet stranici Kineziološkog fakulteta http://www.kif.unizg.hr/ krajem mjeseca srpnja 2018. godine.

Sve kandidate koji su se prijavili za razredbeni postupak za upis na sljedeća studijska sportska usmjerenja na preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera:

1.      Boks

2.      Veslanje

 

obavještavamo da se za navedena usmjerenja, sukladno Dopunskim propozicijama Fakulteta, zbog nedovoljnog broja prijavljenih pristupnika, neće održati razredbeni ispit u srpanjskom roku.

Ukoliko žele, za navedeni studij moći će ponovno kandidirati u rujnu ako se prijavi dovoljan broj pristupnika koji ispunjavaju uvjete za upis ili na one studijske smjerove i studijska sportska usmjerenja na kojima će po završenom upisu u srpanjskom roku ostati određeni broj slobodnih upisnih mjesta.

Za prisustvovanje razredbenom postupku u rujanskom roku, potrebno je ponovno prijaviti željeni studij preko www.postani-student.hr i obvezno se javiti u Studentsku referadu Kineziološkog fakulteta u terminu od 3.- 7.9.2018. godine. Prijava te uplaćeni troškovi razredbenog postupka i liječnički pregled će biti važeći. 

Svim kandidatima koji su se prijavili za upis na neko od navedenih studijskih sportskih usmjerenja za koje se ove godine, u srpanjskom roku neće održati razredbeni postupak te nemaju namjeru pristupiti razredbenom postupku u eventualnom rujanskom roku, Fakultet će uredno izvršiti povrat uplaćenih sredstava za troškove razredbenog postupka.

 Radi povrata sredstava uplaćenih na ime troškova razredbenog postupka svi navedeni kandidati obvezni su dostaviti Fakultetu na e-mail adresu: referada@kif.hr, sljedeće podatke:

1.      Ime i prezime i adresa osobe kojoj će se izvršiti povrat sredstava,

2.      Naziv banke i broj tekućeg računa (IBAN).

 

Popis obavijesti