Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Svi ispiti kod doc. dr. sc. Valentina Barišića (predmet Nogomet i svi predmeti modula Nogomet na Integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju kineziologije te svi specijalistički predmeti sportskog studijskog usmjerenja Nogomet na preddiplomskom i specijalističkom diplomskog stručnom studiju Izobrazba trenera) biti će pismeni i održati će se 19. lipnja 2018. godine u 15:00 sati u Predavaonici 2.

Popis obavijesti
Obavijesti za izvanredne studente preddiplomskog stručnog studija Izobrazbe trenera

Ovim putem Vas obavještavamo da studentske iskaznice (X-ice) još uvijek nisu tiskane. Čim ih zaprimimo objaviti ćemo novu obavijest o osobnom preuzimanju te ćete tada moći preuzeti i svoje korisničke podatke. One studente koji su se predbilježili da im se studentska iskaznica i korisnički podaci dostave preporučeno poštom obavještavamo da će biti poslana, netom po zaprimanju istih u najkraćem mogućem roku. 

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju te molimo za još malo strpljenja.

Povijest sporta - upute za polaganje...

Poštovane studentice i studenti, 

temeljem brojnih upita o provedbi ispita iz predmeta Povijest sporta i Povijest tjelovježbe i sporta na redovitom i izvanrednom stručnom studiju za izobrazbu trenera (SCIT i RSCIT) donosimo upute kako pristupiti ispitu iz navedenih predmeta. Iako je 16. travnja objavljena Odluka prema kojoj je razvidno kako će se ispiti održavati prema objavljenim ispitnim rokovima ali...

Obrane završnih ispita