Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Svi redoviti studenti koji su izvršili prijevremeni upis u višu godinu studija  ak. 2020./21. godine (prije evidentiranih svih ocjena u ISVU sustavu) trebaju najkasnije do utorka 6. listopada 2020. godine do 15.00 sati na mail biserka.sindilj@kif.hr poslati Zamolbu za rekalkulaciju naknade školarine. Digitalni zahtjev možete preuzeti ovdje.


Također studenti kojima je od trenutka upisa na Studomatu više akademske godine evidentirana ocjena iz pojedinog predmeta zimskog semestra u ISVU sustavu, moći će na studomatu do utorka 6.10.2020. godine izvršiti upis dodatnih ECTS bodova.
 

Popis obavijesti
Obavijesti za izvanredne studente preddiplomskog stručnog studija Izobrazbe trenera

Ovim putem Vas obavještavamo da studentske iskaznice (X-ice) još uvijek nisu tiskane. Čim ih zaprimimo objaviti ćemo novu obavijest o osobnom preuzimanju te ćete tada moći preuzeti i svoje korisničke podatke. One studente koji su se predbilježili da im se studentska iskaznica i korisnički podaci dostave preporučeno poštom obavještavamo da će biti poslana, netom po zaprimanju istih u najkraćem mogućem roku. 

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju te molimo za još malo strpljenja.

Povijest sporta - upute za polaganje...

Poštovane studentice i studenti, 

temeljem brojnih upita o provedbi ispita iz predmeta Povijest sporta i Povijest tjelovježbe i sporta na redovitom i izvanrednom stručnom studiju za izobrazbu trenera (SCIT i RSCIT) donosimo upute kako pristupiti ispitu iz navedenih predmeta. Iako je 16. travnja objavljena Odluka prema kojoj je razvidno kako će se ispiti održavati prema objavljenim ispitnim rokovima ali...

Obrane završnih ispita