Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Tribina o ženskom nogometu

Sekcija za sociologiju sporta Hrvatskog sociološkog društva poziva vas na znanstvenu tribinu pod nazivom „Društveni aspekti ženskog nogometa“ koja će se održati u utorak, 28.5.2019. u 10:00 na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu u predavaoni br. 9.

Na tribini će govoriti:

Helenna Hercigonja-Moulton, mag. novinarstva, nogometašica i trenerica, Sunčica Bartoluci, sociologinja sporta, Stipica Grgić, povjesničar sporta i Juraj Vrdoljak, sportski novinar.

Popis obavijesti
Obavijesti za izvanredne studente preddiplomskog stručnog studija Izobrazbe trenera

Ovim putem Vas obavještavamo da studentske iskaznice (X-ice) još uvijek nisu tiskane. Čim ih zaprimimo objaviti ćemo novu obavijest o osobnom preuzimanju te ćete tada moći preuzeti i svoje korisničke podatke. One studente koji su se predbilježili da im se studentska iskaznica i korisnički podaci dostave preporučeno poštom obavještavamo da će biti poslana, netom po zaprimanju istih u najkraćem mogućem roku. 

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju te molimo za još malo strpljenja.

Povijest sporta - upute za polaganje...

Poštovane studentice i studenti, 

temeljem brojnih upita o provedbi ispita iz predmeta Povijest sporta i Povijest tjelovježbe i sporta na redovitom i izvanrednom stručnom studiju za izobrazbu trenera (SCIT i RSCIT) donosimo upute kako pristupiti ispitu iz navedenih predmeta. Iako je 16. travnja objavljena Odluka prema kojoj je razvidno kako će se ispiti održavati prema objavljenim ispitnim rokovima ali...

Obrane završnih ispita