Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Natječaj Erasmus+ SMS studenti...

Obavještavamo da je danas objavljen Natječaj Erasmus+ studenti studijski boravak (SMS) za programske zemlje (EU-KA103) za zimski semestar akademske godine 2021./22., poveznica: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/natjecaji/.

Zbog kašnjenja objave detalja novoga Erasmus programa i novog programskog vodiča na europskoj razini, naglašavamo da se natječaj ovaj put iznimno objavljuje samo za zimski semestar ak. god. 2021./22. te se raspisuje na sredstva koja su preostala od tekućeg projekta iz 2020. projektne godine (veoma ograničen budžet). Natječaj za ljetni semestar ak. 2020./2021. godine bit će objavljen predvidivo tijekom svibnja 2021. godine. 

Rok za prijavu: 25. ožujka 2021. (12:00 sati - podne, online i papirnato). Rok se produžuje do petka, 26. ožujka 2021. do 14.00 sati. 

Kriteriji vrednovanja prijave: 

1.  Motivacijsko pismo +5 bodova
2.  Poznavanje jezika - B2 razina +5 bodova
3. Prosjek ocjena  - bodovi se izrać'unavaju temeljem prosjeka ocjena.
4. Prethodno sudjelovanje na razmjeni - 3 boda

Za dodatne informacije možete se obratiti osobno ili putem adrese e-pošte iro@kif.hr Uredu za međuarodnu suradnju, protokol i odnose s javnošću, soba 24. 

 

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

erasmus

UNIC

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!