Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Dragi maturanti, dragi sadašnji i budući studenti Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu,

dobrodošli na virtualni štand Kineziološkog fakulteta gdje ćete, nadamo se, pronaći korisne i zanimljive informacije o našem Fakultetu.

Želimo vam dobar provod i na ovom virtualnom događanju i ne zaboravite ono najvažnije – klikni s faksom!


Obavijesti
Smotra Sveučilišta u Zagrebu...

Drage maturantice, dragi maturanti i svi zainteresirani,

Smotra Sveučilišta u Zagrebu trajat će od 25. do 27. studenoga i ove će se godine, zbog epidemiološke situacije, održavati u digitalnom obliku pod motom Klikni s faksom

Otvaranje i zatvaranje Smotre te predstavljanje pojedinih područja odvijat će se putem live streama, a prijenos događanja uživo moći ćete pratiti kada bude dostupno na službenoj stranici.

Sve informacije o Kineziološkom fakultetu pogledajte ovdje

Na podstranici Smotr@ postavljene su poveznice na virtualne štandove svih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

 

Uživajte!

O Kineziološkom fakultetu

Više zanimljivih informacija o Kineziološkom fakultetu možete pronaći na sljedećim poveznicama: 

O Kineziološkom fakultetu. 

Promotivno dokumentarni film o Kineziološkom fakultetu 2008

Kineziološku fakultet promo 2017

Pratite nas i na društvenim mrežama, facebook stranici te instagram profilu

 

O upisima na Kineziološki fakultet

Za detaljnije informacije o upisima i studijima, pratite službenu stranicu Fakulteta

Ovdje pogledajte promotivni letak 5 razloga zašto studirati na KIF-u“.

Sve informacije o dosadašnjim upisima na sveučilišni studij kineziologije, poslijediplomski studij, preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij možete vidjeti ovdje.

Za eventualne nejasnoće vezane uz upise slobodno se obratite referadi KIF-a na e-mail: referada(at)kif.hr ili na telefon: +385 01/3658-625.

Na facebook stranici Studentskog zbora Kineziološkog fakulteta naši studenti će Vam rado odgovoriti na sva pitanja, a obratiti im se možete i putem instagrama

Prikaz mogućih elemenata procjene motoričkih znanja na razredbenom ispitu sveučilišnog studija Kineziologija u akademskoj godini 2021./2022. možete pogledati ovdje, dok ćete korisne informacije o postupku prijave i sadržaju prijemnog ispita za stručne studije Izobrazba trenera u akademskoj godini 2021./2022. pronaći ovdje

Znanost na Kineziološkom fakultetu

Na Kineziološkom fakultetu se uz obrazovne aktivnosti provode i znanstveno-istraživačke aktivnosti iz područja društvenih znanosti polja kineziologija, ali i iz područja biomedicine i zdravstva. 

Osnovne organizacijske jedinice koje omogućavaju provođenje znanstveno istraživačkog rada djeluju u okviru Instituta za kineziologiju unutar kojeg djeluju uže ustrojbene jedinice: 

1. Centar za znanstvena istraživanja u okviru kojeg se neposredno provode temeljna, primijenjena i razvojna istraživanja, a unutar kojeg se osnivaju i djeluju posebni istraživački laboratoriji: 

2. Centar za transfer znanja u kineziologiji u okviru kojeg se prikuplja znanje (znanstveni i stručni resursi) te se ono kroz nastavu, cjeloživotno obrazovanje i usavršavanje, skupove, izdavaštvo, studije, elaborate, ekspertize, savjetovališta, medije i druge oblike aktivnosti prenosi prema krajnjim korisnicima u svim područjima primijenjene kineziologije.

3. Dijagnostički centar u kojem se provode dijagnostički postupci u svim područjima primijenjene kineziologije korištenjem opreme istraživačkih laboratorija i posebne dijagnostičke opreme za sada prvenstveno namijenjen utvrđivanju razine treniranosti kod vrhunskih sportaša s ciljem razvoja dijagnostike i u populaciju rekreativaca.