Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

TRENER- ČIMBENIK SPORTSKIH I ŽIVOTNIH...

Sekcija za psihologiju sporta i tjelesnog vježbanja Hrvatskog psihološkog društva i Kineziološki fakultet u Zagrebu pozivaju sve zainteresirane na besplatnu tribinu za sportsku javnost: TRENER- ČIMBENIK SPORTSKIH I ŽIVOTNIH USPJEHA SPORTAŠA. Tribina će se održati u sklopu 13. tjedna psihologije u utorak, 18.2.2020. u 18:00 sati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, Horvaćanski zavoj 15. Na tribini će sudjelovati: Nikola Bralić, trener braće Sinković; Lucijan Krce, trener Tina Srbića; Edin Mehmedović, sportski trener, Život na vagi; Marina Drašković, trenerica judo kluba osoba s invaliditetom “Fuji”; Kristina Tomić, hrvatska taekwondo olimpijka; Fran Krasnić, judo klub osoba s invaliditetom “Fuji”i prof.dr.sc. Renata Barić, sportska psihologinja. 

Također, pozivamo sve zainteresirane i na ostale besplatne radionice i predavanja u sklopu 13. tjedna psihologije koji će se održati od 17. do 23.2.2020. Više o tjednu psihologije kao i o brojnim aktivnostima koje se održavaju možete saznati iz letka u prilogu i na: www.psihologija.hr

 

Titl
Popis obavijesti


Događaji
Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

erasmus

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!