Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Posjet predstavnika Korejskog...

Delegacija Korejskog rukometnog saveza posjetila je ovih dana Zagreb sa ciljem potpisivanja ugovora o suradnji sa Hrvatskim rukometnim savezom. Tom prigodom odlučili su posjetiti i Kineziološki fakultet u Zagrebu i upoznati se sa edukacijom i dijagnostikom u području sporta koje provodi naša ustanova.

Dekan izv. prof. dr. sc. Tomislav Krističević, prodekan izv. prof. dr. sc. Ljubomir Antekolović i savjetnik izv. prof. dr. sc. Mario Baić 19. rujna ugostili su korejsku delegaciju, gosp. Choi Jung-Seok, člana Izvršnog obora Azijske rukometni federacije i Korejskog rukometnog saveza, te predstavnika SK kompanije sponzora saveza, gosp. Kim Kyung-Tae, ravnatelja Rukometne akademije i gosp. Kwon Sae-Jung, voditelja projekata akademije, te prof. dr. sc. Dinka Vuletu i dr. sc. Lidiju Bojić-Ćaćić u ulozi predstavnika Hrvatskog rukometnog saveza. Sastanak se održao u vijećnici fakulteta a na kojem su prisutni predstavili svoje ustanove, razmijenili iskustva i razgovarali o mogućoj suradnji. Osim navedenog, domaćini su pokazali i proveli korejske predstavnike prostorima fakulteta, te su se posebno zadržali u našem Laboratoriju za sportske igre i Sportsko-dijagnostičkom centru gdje su suradnici i voditelji održali kratke prezentacije.

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

erasmus

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!