Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

4. ZNANSTVENO-STRUČNA KONFERENCIJA...

Laboratorij za motorički razvoj Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu s veseljem Vas poziva na četvrtu konferenciju MOTORIČKA ZNANJA DJECE i predstavljanje završnih rezultata istraživanja u okviru projekta HRZZ. Konferencija se organizira pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje RH.

Konferencija će se održati 31. kolovoza, 2018. godine na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s početkom u 9:00 sati.

Ovaj put konferencija je otvorena i za prijavu radova po različitim stručnim temama koje su u vezi s kretanjem i vježbanjem djece. Teme koje će biti predstavljene od strane kineziologa, psihologa, rehabilitatora i odgojitelja dat će praktične smjernice mjerenja motoričkih znanja i tjelesne aktivnosti djece, programiranja kinezioloških aktivnosti u različitim uvjetima te primjere provođenja učenja i vježbanja u sustavu odgoja i obrazovanja i sporta. Pošaljite svoj pisani doprinos i pridružite nam se na konferenciji! Rok za predaju radova produžen je do 10. srpnja, 2018. godine.

Druga informacija o održavanju konferencije 

Upute za pripremu radova za autore

Prijava za sudjelovanje (sa i bez rada)

 

Popis obavijesti
Događaji
20.
Studeni
Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology


erasmus

Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!