Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

PROJEKT FINANCIRA:

Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 


DETALJI PROJEKTA:

Kineziološki fakultet i specijalna bolnica Sveta Katarina će razviti poslijediplomski specijalistički studij prevencije i rehabilitacije sportskih ozljeda na engleskom jeziku iz područja biomedicine i zdravstva u trajanju od 11 kolegija, za hrvatske i strane studente koristeći nove tehnologije (e-kolegiji, digitalni materijali) i tako pridonijeti rješavanju problema manjka programa u ovom području kao i internacionalizaciji visokog obrazovanja i relevantnosti za tržište rada te mobilnosti.

Studenti će steći konkurentne kompetencije za rad u sektorima zdravlja i sporta u RH i EU, gdje postoji stalna potreba za ovim stručnjacima.


Studijski program i projekt Razvoj i...

U sklopu 29. Ljetne škola kineziologa, koja se je održala u  Hotelu Kolovare u Zadru, od 24. do 26. lipnja 2021., predstavljen je novi studijski program Prevencija i rehabilitacija sportskih ozljeda na engleskom jeziku.

Studijski program i projekt Razvoj i izvedba sveučilišnog poslijediplomskog specijalističkog studija Prevencija i rehabilitacija sportskih ozljeda na engleskom jeziku u Zadru su predstavile voditeljica studija izv. prof. dr. sc. Sanja Šalaj i Nikolina Bestić. Tijekom predstavljanja studija prikupljeni su potpisi zainteresiranih budućih studenata za sudjelovanje u pilot provedbi studijskog programa Prevencija i rehabilitacija sportskih ozljeda na engleskom jeziku koja je planirana 15. - 19. rujna 2021. godine u Opatiji.

Popis obavijesti