Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

PROJEKT FINANCIRA:

Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 


DETALJI PROJEKTA:

Kineziološki fakultet i specijalna bolnica Sveta Katarina će razviti poslijediplomski specijalistički studij prevencije i rehabilitacije sportskih ozljeda na engleskom jeziku iz područja biomedicine i zdravstva u trajanju od 11 kolegija, za hrvatske i strane studente koristeći nove tehnologije (e-kolegiji, digitalni materijali) i tako pridonijeti rješavanju problema manjka programa u ovom području kao i internacionalizaciji visokog obrazovanja i relevantnosti za tržište rada te mobilnosti.

Studenti će steći konkurentne kompetencije za rad u sektorima zdravlja i sporta u RH i EU, gdje postoji stalna potreba za ovim stručnjacima.


Projekt predstavljen na 60....

Kineziološki fakultet ove godine svečano je obilježio 60 godina djelovanja i rada. Od osnutka 1959. godine Kineziološki fakultet je iznjedrio značajan broj stručnjaka koji danas rade u području sporta diljem svijeta. Više od pet tisuća njih danas kao kineziolozi rade u brojnim profesijama kojima je cilj zdraviji i aktivniji život svih nas. Neki od njih olimpijski su pobjednici, vrhunski treneri ili pak profesori kojih se rado sjećamo sa satova tjelesne i zdravstvene kulture.

20. studenog 2019. godine na svečanu proslavu 60. obljetnice došli su brojni prijatelji i suradnici Kineziološkog fakulteta iz zemlje i inozemstva.

Povodom obilježavanja 60. obljetnice voditeljici projekta Razvoj i izvedba poslijediplomskog specijalističkog studija Prevencija i rehabilitacija sportskih ozljeda, doc.dr.sc. Sanji Šalaj, uručeno je priznanje za međunarodne i nacionalne projekte.

 

 

 

Popis obavijesti