Obavijesti za studente izvanrednog specijalističkog diplomskog stručnog studija

Ovim putem podsjećamo izvanredne studente 1. godine preddiplomskog i specijalističkog diplomskog stručnog studija Izobrazba trenera da preuzmu svoje korisničke podatke koji služe za pristup platformama za nastavu.

Korisnički podaci mogu se preuzeti svakim radnim danom na Fakultetu u Studentskoj referadi u vremenu od 10-13 sati, a obavezno prije početka nastave. S obzirom da se radi o osobnim podacima napominjemo da svi koji su u mogućnosti iste preuzmu osobno.

Objavljeni su rasporedi, pozivi na nastavu i popis grupa za preddiplomski te rasporedi i pozivi na nastavu za specijalistički diplomski stručni studij Izobrazba trenera.

Ukazujemo na važnost teksta u pozivima na nastavu te Vas molimo da ih detaljno pročitate i pridržavate se navedenih uputa.

Također, vezano za pridruživanje u grupe unutar MS Teams-a, obavještavamo Vas da će iste biti formirane sredinom siječnja. Također, molimo Vas da u Merlinu pratite obavijesti na predmetima koje će Vam objavljivati nositelji predmeta za svaki predmet zasebno.